fbpx
FullFocus Coaching - Elinvoimainen

Hyvinvoinnin teemaillat 2023

Tervetuloa maksuttomiin hyvinvointi-iltoihin Hämeenlinnan PARKKI Business Parkiin!

Minun missioni on saada ihmiset voimaan paremmin omassa elämässään ja siksi kutsun Sinutkin mukaan hyvinvointi-iltoihin oivaltamaan ja oppimaan sekä ennen kaikkea innostumaan omasta hyvinvoinnistasi. 

Ihan ilmaiseksi!

Ilmoittautuminen kevään 2023 iltoihin auki nyt!

 

Olet lämpimästi tervetullut, yksin tai yhdessä kavereidesi kanssa!

PARKKI Business Park löytyy osoitteesta Raatihuoneenkatu 21-23, 13100 Hämeenlinna

Astu pääovista sisään. Tapahtumatori löytyy suurten lasiovien takaa suoraan edessäsi.

Illoissa on tarjolla pientä purtavaa, joten siksi ilmoittautuminen vaaditaan.

Jos sinulle heräsi kysymyksiä, laita rohkeasti viestiä saila.hilvola@fullfocuscoaching.fi.

TUTUSTU TEEMAILTOIHIN JA ILMOITTAUDU INFOTEKSTIEN ALLA OLEVILLA LOMAKKEILLA SINULLE MIELUISIIN ILTOIHIN.
Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova, vaikka kyseessä on ilmainen ilta. Ilmoittauduthan siis vain, jos tiedät pääseväsi mukaan, ettet turhaan varaa paikkaa itsellesi jonkun muun edeltä. Viime hetken esteiden tullessa ilmoita osallistumisesi peruuntumisesta minulle sähköpostitse, niin saan laitettua paikan jakoon seuraavalle.

Kohti pysyviä elämäntapamuutoksia
ma 16.1. klo 17.30-20.30

Teitkö uudenvuodenlupauksen omaan hyvinvointiisi liittyen? Ajattelit, että tammikuussa sitten aloitan taas projektin ja pistän itseni kuntoon? Kuten jokaikinen tammikuu tähän asti ennenkin?

Teemaillan tavoitteena on saada ajatuksesi pois lyhyistä kuurimuotoisista projekteista pidemmäntähtäimen elämäntapamuutosprosessiin, joka oikein toteutettuna tuottaa pitkällä aikavälillä pysyviä muutoksia, ei vain hetken onnea.

Illassa kuulet, mitkä 5 tärkeää askelta sinun tulee ottaa saadaksesi aikaan pysyviä muutoksia. 

Elämäntapamuutokseen keskittyvä ilta ei ole vain laihduttajille, sillä laihdutus on vain yksi mahdollinen osa elämäntapamuutosta. Elämäntapoja voi olla tarpeen muuttaa myös ilman laihdutustarvetta.

Tämä ilta on sinulle, jos 

* elämäntavoissasi on sellaisia, jotka heikentävät hyvinvointiasi

* yrität aina aloittaa, muttet pääse puusta pitkälle

* olet monta kertaa aloittanut jonkun spurtin, mutta väsähtänyt alkumetrien innostuksen jälkeen

* haluaisit saada aikaan elämää kestäviä, pysyviä elämäntapoja ilman, että joudut joka hetki miettimään, mikä olisi terveellistä, järkevää ja oikea valinta

Pysyvästi paremminvoivaksi!

Ilmoittautuminen tammikuun iltaan on päättynyt. Jos kuitenkin vielä haluaisit mukaan, ole yhteydessä sähköpostitse saila.hilvola@fullfocuscoaching.fi 

Tavallisen terveellinen ravitsemus
ma 13.2. klo 17.30-20.30

”Mitä ja kuinka paljon minun tulisi syödä?”

Tämän kysymyksen kuulen hyvin usein ja onhan se selvää, että kun tarjolla on jos minkälaisia ravitsemusneuvoja ja erilaisia ruokavaliomalleja yhtä monta kuin on syöjiäkin, saattaa pää mennä sekaisin kaikesta informaatiosta.

Jos vielä samanaikaisesti haluaisi hieman keventää oloaan, tarjolla olevien neuvojen määrä vain lisääntyy.

Ja totta on, että liian moni elää päivästä toiseen syömällä epäsäännöllisesti ja liian vähän, napostelemalla pieniä välipaloja ilman kunnollisia aterioita ja tukeutumalla herkkuihin. Leipää kuluu joka aterialla ja kahvin voimalla ajatellaan jaksettavan iltapäivään asti. Kuulostaako tutulta?

Teemaillassa aiheena on, mitä ihan tavalliseen terveelliseen ravitsemukseen kuuluu. Terveellisyydellä tarkoitetaan niin monipuolisuutta, säännöllisyyttä, sisällöllisiä valintoja kuin riittävää ravinnonsaantiakin. Illan aikana saat tutkittuun tietoon perustuvat tavalliseen arkeen sopivat opit, miten, mitä, kuinka paljon ja milloin olisi hyvä syödä, jotta ravitsemus tukee sekä kehon että mielen hyvinvointia.

Illan jälkeen sinulla on roppakaupalla vinkkejä, mitä lähteä muokkaamaan omassa ravitsemuksessasi.

Syömällä paremminvoivaksi!

Ilmoittaudu mukaan Tavallisen terveellinen ravitsemus-iltaan alla olevalla lomakkeella 6.2.2023 mennessä. 

Iltaan mahtuu mukaan 30 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tavallisen tallaajan liikuntapiirakka
ma 13.3. klo 17.30-20.30

Lihaskuntoa, kestävyyskuntoharjoittelua, liikkuvuutta ylläpitävää harjoittelua, tasapainoa, voimaa…

Liikunta on tärkeä osa hyvinvointia edistäviä elämäntapoja ja liikkumattomuus pitkällä aikavälillä lisää riskiä sairastua pitkäaikaissairauksiin, tuki- ja liikuntaelinvaivoista puhumattakaan.

Monelle tuottaa kuitenkin päänvaivaa, mikä olisi sitten se sopiva määrä liikuntaa ja millä tavoin pitäisi liikkua edistääkseen omaa hyvinvointiaan. Eikä ihme, sillä aika on rajallista ja etenkin hektisessä arjessa liikunnan saaminen osaksi elämää voi tuntua työläältä. 

Teemaillan tavoitteena on opettaa sinulle, millainen on ihan tavallisen tallaajan (ei siis kilpaurheilijan tai korkeita fyysisisä tavoitteita hamuavan) liikuntapiirakka viikossa, eli mitä olisi hyvä olla liikunnassa mukana, minkä verran ja mitä muita asioita tulisi huomioida. Lisäksi tavoitteena on, että illan jälkeen alat viedä liikuntaa omaan arkeesi, sinulle sopivassa muodossa ja määrissä, liikunnan ilon löytäen.

Ilta sopii sinulle, mikäli kamppailet sen kanssa, miten saisit liikunnan osaksi elämääsi tai mistä löytäisit liikunnan ilon sekä mikäli olet miettinyt, onko nykyinen liikuntamääräsi sopiva tai mikä ylipäänsä olisi riittävä kombo liikunnan saralla hyvinvoinnin näkökulmasta.

Liikkumalla paremminvoivaksi!

Ilmoittaudu mukaan Tavallisen tallaajan liikuntapiirakka-iltaan alla olevalla lomakkeella 6.3.2023 mennessä. 

Iltaan mahtuu mukaan 30 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lopeta suorittaminen!
ma 17.4. klo 17.30-20.30

Kevään 2023 viimeinen teemailta on osoitettu kaikille suorittajille, jotka haluaisivat oppia elämään pikkuisen rennommin, ilman ainaista suorittajaminän käskevää ääntä takaraivossa.

Suorittajaminää tarvitaan aika-ajoin, koska se saa meidät toimimaan tehokkasti. Jatkuvana roolileikkinä suorittajaminä on kuitenkin hyvin kuormittava olotila. Suorittajaminää ei ole tarkoitus kokonaan heittää pellolle, mutta sen roolia voi opetella vähitellen pienentämään pääroolista sivurooliin.

Illan tavoitteena on vähentää oman suorittajaminän roolia elämässä ja sitä myötä oppia olemaan itselleen armollisempi, kuuntelemaan itseään ihan oikeasti sekä vähentämään kuormitusta. 

Elämänmakuista ja joustavaa paremminvointia!

Ilmoittaudu mukaan Lopeta suorittaminen!-iltaan alla olevalla lomakkeella 10.4.2023 mennessä. 

Iltaan mahtuu mukaan 30 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Jaa tapahtuma Facebookissa:

Facebook

Tee unelmastasi totta! Opetan sinulle maksuttomassa webinaarissa, MITEN.

Tältä pysyvien elämäntapamuutosten tekeminen näyttää todellisuudessa – 3+2 askeleen menetelmä