fbpx
FullFocus Coaching - Juoksujalkaa

Hölkkäklubi

Juoksukoulu vasta-alkajille

Kävelystä hölkälle – turvallisesti hölkästä nauttien

Onko haaveenasi jaksaa hölkätä edes osa lenkkimatkastasi?

Hyvän mielen juoksukoulu alkaa 24.4.2023 Hämeenlinnassa!

Hölkkäklubi ei ole mikä tahansa juoksukoulu, vaan nimensä mukaisesti tässä juoksukoulussa pääpaino on hölkkäämisessä ja kurssi on suunnattu täysin aloittelijoille.

Juoksukoulun tavoite ja kesto

Hölkkäklubi -juoksukoulun päätavoitteena on saada sinut kokeilemaan rohkeasti hölkkäilyä ja kehittämään hölkkäkuntoasi siten, että voisit ainakin osan lenkeistäsi edetä hölkkäaskelin.

Lisäksi opit oikean hölkkätekniikan, jotta vältyt turhilta kiputiloilta ja saat hölkän rullaamaan kevyemmin.

Valmennus kestää 8 viikkoa.

Joka viikko on yhteinen 1 h 15 min tunnin yhteisharjoitus.


Tunneilla oli kiva rento tunnelma, vaikka töitä tehtiinkin. Erityisen ansiokasta minusta oli se, että kaikki harjoitteet olivat sellaisia, että jokainen pystyi niihin osallistumaan ja hiomaan tekniikkaansa vaikka juoksukunto ei kummoinen olisikaan. Nämä ovat niitä huonoksi liikkujaksi itsensä kokevan pelkoja.”

Kevään 2022 hölkkäklubilainen
Juoksukoulu Hölkkäklubi

Kenelle valmennus on tarkoitettu?

Tämä oli mulle henkilökohtaisesti ihmeellinen elämys. Käsitykseni, että luulin juoksun olevan kamalaa/kamalan vaikeaa ja itseni olevan siihen kykenemätön, muuttui kurssin aikana. Mielestäni huikea saavutus muutamassa viikossa. Suurkiitos opelle!

Kevään 2022 hölkkäklubilainen

Kurssi on suunnattu sinulle, joka haluaisit kehittää lenkkeilykuntoasi ja hölkätä ainakin osan lenkkimatkastasi, mutta tarvitset alkuun pääsemiseksi tsemppausta ja vertaistukea. Lisäksi haluat kehittää hölkkätekniikkaasi lenkkeilykunnon lisäksi.

Juoksukoulu Hölkkäklubiin lähtiessäsi sinulla ei tarvitse olla metriäkään juoksukokemusta, vaan riittää, että sinulla on halu kehittyä ja aloittaa hölkkäily. Myös jo jonkin verran hölkänneet ovat tervetulleita kehittämään hölkkäkuntoa entisestään, mutta huomioithan, että ryhmä on suunnattu täysin vasta-alkajille, ei jo pitkiä matkoja hölkkääville.

Pohjakunnoksi riittää se, että jaksat kävellä reippaasti tunnin ajan. Tämä ryhmä on siis oikeasti hölkkäilyä aloitteleville, joten voit hyvillä mielin tulla mukaan oman kuntotasosi kanssa, vaikka et olisi juossut metriäkään.

Kurssilla keskitytään kestävyyskunnon kehittämisen ohella todella paljon juoksutekniikkaan, joten saat asiantuntevaa ohjausta heti ensiaskeleista lähtien. Näin hölkkäily on turvallista ja tehokasta sekä ennen kaikkea miellyttävää.

Ryhmässä vallitsee tsemppihenki, eli ei kilpailla toisia vastaan, vaan jokainen kehittyy omalla tasollaan ja omaa vauhtiaan yhdessä muiden kanssa.

Yhteisharjoituksissa huomioidaan eri tasoiset lenkkeilijät, joten ei hätää, pysyt mukana kyllä.


Lähde mukaan iloiseen juoksukouluun ja tee hölkkähaaveestasi totta!

Juoksukoulu Hölkkäklubin maksimiosallistujamäärä 20 hlö. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ryhmä toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8.

Hinta 129€

Early bird hinta 99€, kun ilmoittaudut 10.4.2023 mennessä!

Hinnat sisältävät alv 24%.

Voit maksaa juoksukoulun myös Smartum-liikuntaedulla tai Epassilla.

Juoksukoulu vasta-alkajille

Tuntuuko, että voisit tarvita apua?
Laita viestiä, niin katsotaan, miten voisin olla avuksi.

FullFocus Coaching - Saila Hilvola