fbpx

Ilmainen stressinhallinnan työkirja Sinulle

En sano: ”Älä stressaa”. Se tuskin olisi mahdollista. Eikä se ole tarpeenkaan, sillä hyvä stressi on myös eteenpäin vievä voima.

Sanon: ”Stressaa vähemmän”. Omaa stressikuormaa pystyy keventämään valikoimalla tarpeelliset stressiaiheet ja unohtamalla loput, tai ainakin antamalla niille paljon vähemmän huomiota.

Jos on oikein taitava, osaa kääntää stressin voitokseen ja käyttää sitä energialähteenä ja innostajana. Positiivinen eustressi saa meidät toimimaan motivoituneesti, negatiivinen distressi puolestaan lamaannuttaa ja aiheuttaa vain päänvaivaa. Voit itse valita.

Tunteiden hallitessa mieltä, ei omaa stressikuormaa välttämättä osaa jäsennellä, vaan kaikki on yhtä isoa stressimöykkyä. Onneksi stressinhallinnan taitoja voi oppia ja siksi tein sinulle avuksi työkirjan Vähemmän stressiä – Enemmän elämää. 

Ota työkirja avuksesi oman stressikuormasi helpottamiseen. Työkirjan tehtävät ovat toimiva tapa saada selkeyttä oman elämän stressitekijöihin ja vähentää turhia stressiaiheita, jotta aikaa jää enemmän energisoiviin asioihin. 

Vähemmän stressiä – enemmän elämää -työkirja auttaa sinua keventämään stressikuormaasi ja keskittymään olennaiseen. 

Miksi et antaisi enemmän aikaa ja tilaa elämälle?

Tilaa oma työkirjasi nyt ja heitä turhille huolille hyvästit!

Tilaamalla hyväksyt Tietosuojaselosteen.