fbpx
FullFocus Coaching - Lahjaksi hyvää oloa

Summer WorkOut

Kesän parhaat ulkotreenit alkavat Hämeenlinnassa keskiviikkona 26.4.

Hiki, Hauskuus ja Hyvä olo! Niistä on Summer WorkOut -ulkotreenit tehty.

Toiminnalliseen harjoitteluun perustuvissa ulkotreeneissä kukin treenaa omalla tasollaan valmentajan antaessa tarvittaessa yksilöllisiä liikevariaatioita. Treeneissä käytetään omaa kehonpainoa sekä toiminnallisen treenin välineitä, kuten kahvakuulia, voimaköyttä, kuntopalloja ja vastuskuminauhoja.

Jokaisen treenin alussa tehdään ohjattu alkulämmittely, eli voit tulla treeniin vaikkapa suoraan töistä. Riittää, että päälläsi on liikuntaan sopiva varustus ja mukana juomapullo. Et tarvitse omia treenivälineitä.

Näissä treeneissä saa hymyillä! Tärkeintä on liikunnan ilo ja tsemppaava ryhmähenki, vaikka treenin aikana joutuisikin välillä vähän ylittämään omia rajojaan ja käymään epämukavuusalueellakin. Sinä itse kuitenkin määrittelet oman treenisi tehon ja saat treenailla juuri sillä tasolla, mikä tuntuu parhaalta.

Kesän ulkotreeneissä myös liikkuvuusharjoituksia

Ryhmäliikuntaa ja lihaskuntoharjoittelua kesäfiiliksellä

Kukaan ei ole sokerista tehty, joten treeni pidetään, vaikka vähän sataisi vettäkin. Jos nyt ihan kamalaksi keli yltyy ja räntää sataa vaakatasossa, treeni voidaan perua. Lähtökohta on, että kesällä treenataan ulkona säällä kuin säällä.

Summer WorkOutin tarkoituksena on tehdä lihaskuntoharjoittelun saaminen osaksi arkea mahdollisimman helpoksi. Voit tulla kerran, kahdesti tai vaikkapa joka viikko treenaamaan koko kehoa monipuolisesti ja maksaa vain niistä kerroista, jolloin osallistut.

Treeneissä opit liikkeitä, joita voit hyödyntää myös omatoimiseen lihaskuntoharjoitteluun kotona.

Ryhmäliikunta ulkotreenit kesällä

Ulkotreenien aika ja paikka

Treenit pidetään Sammonpuiston kentällä osoitteessa Louhentie 14. Maksuttomia parkkipaikkoja löytyy Louhentien varresta n. 200 metrin päästä sekä Kullervontieltä. Kokoontuminen hiekkakentällä.

Keskiviikkoisin 26.4.-28.6. klo 17-18.

Ilmoittautuminen viimeistään 24h ennen treeniä. Treeni toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 5. Mikäli osallistujamäärä ei edellisiltaan mennessä ole täyttynyt, treeni voidaan perua. Peruuntumisesta ilmoitetaan treenin maksaneille ja maksu palautetaan kokonaisuudessaan.

Ilmoittautuminen on sitova, eikä sitä voi peruuttaa, mutta oman paikkansa voi luovuttaa jollekin toiselle esteen sattuessa.

Ilmoittautuminen treeneihin TÄSTÄ.

Tervetuloa liikkumaan yhdessä ja kohottamaan kuntoa monipuolisesti kehoa haastavan treenin parissa, ammattilaisen ohjaamana!

Kiinnostaisiko myös kehittää hölkkäkuntoa? Tutustu Hölkkäklubiin ja ota kesän tavoitteeksi jaksaa hölkätä edes osa lenkkimatkoistasi.

Tuntuuko, että voisit tarvita apua?
Laita viestiä, niin katsotaan, miten voisin olla avuksi.

FullFocus Coaching - Saila Hilvola