fbpx

Jos vastasit tähän KYLLÄ, minulla on sinulle onnellisia uutisia: Unelmasi on mahdollista toteutua jo tänä vuonna, kunhan teet tällä kertaa elämäntapamuutoksesi perusteellisesti oikein.

Liity mukaan MAKSUTTOMAAN webinaariin oppimaan, miten teet sen!

Tältä pysyvien elämäntapamuutosten tekeminen näyttää todellisuudessa – 3+2 askeleen menetelmä

Toinen ja viimeinen webinaari to 16.2. klo 18-20

Valmentaja Saila Hilvola - FullFocus Coaching

Tässä ilmaisessa webinaarissa opetan sinulle pysyvän muutoksen kannalta elintärkeät askeleet, jotka suurin osa jättää ottamatta ja siksi epäonnistuu muutosprosessissaan.

Tiedän, että sinäkään et haluaisi epäonnistua enää kertaakaan.

 Takanasi saattaa olla tuhat ja yksi epäonnistumista ja siksi mietit ehkä nyt, mitä niin ihmeellistä minulla olisi annettavana, kun olet jo kokeillut ihan kaikkea, ja silti olet edelleen lähtöpisteessä.

Anna itsellesi mahdollisuus oppia tämä yksi menetelmä, jota et ole vielä kokeillut. [Tiedän, ettet ole, kun et ole vieläkään onnistunut yrityksessäsi.]

HUOM! Tämä ei ole menetelmä nopeisiin tuloksiin, vaan pysyvään muutokseen!

Tämä webinaari on sinulle, jos...

…haluaisit elää tasapainoista elämää, jossa elintapasi tukisivat hyvinvointiasi ja terveyttäsi, sekä tuntisit itsesi elinvoimaiseksi ja paremminvoivaksi.

…olet kokeillut mielestäsi jo kaikkea ja alat uskoa, ettet voi onnistua, kun et ole tähänkään mennessä onnistunut muuttamaan elämäntapojasi ja saavutamaan tavoitteitasi hyvinvoinnin osalta.

…et ole kuitenkaan vielä valmis luovuttamaan, mutta et vain tiedä, miten pitäisi edetä.

…kaipaisit elämäntapamuutokseen jotain muuta lähestymistapaa kuin pelkät ohjeet syömiseen ja liikuntaan, sillä ymmärrät itsekin, että ihminen on kokonaisuus ja kokonaisvaltainen hyvinvointi ei ole vain ”eat, sleep, train, repeat”.

…toiveenasi olisi saada itsekin kuulua niihin onnekkaisiin, jotka ovat onnistuneet kasvattamaan omaa kokonaisvaltaista paremminvointiaan uusien elämäntapojen omaksumisen kautta ja haluat oppia, miten pysyvä muutos tehdään + olet valmis toteuttamaan aikomuksesi.

Webinaarin jälkeen tiedät...

…mitkä 3+2 askelta sinun tulee ottaa perusteellisesti, jotta voit saada aikaan pysyviä muutoksia elämäntavoissasi.

Webinaarissa opetan nämä kaikki askeleet perusteellisesti ja laitan sinut myös tekemään muutamia tehtäviä webinaarin aikana.

…miten voitat elämäntapamuuttujien suurimmat haasteet ja onnistut muutostyössäsi.

Opit, millaisiin haasteisiin muutostyössä yleensä kaadutaan ja ennen kaikkea opetan sinulle, miten pystyt taklaamaan nuo haasteet tieltäsi.

…mitä elämäntapamuutos sinulta oikeasti vaatii ja miten löydät muutostyölle sen tarvitsemaa aikaa.

Ei, nämä opetettavat asiat eivät ole itsekuri ja tarkka ohjeiden noudattaminen, enkä oleta, että jokaiselta löytyy aikaa samalla mitalla…

Ja kun tulet webinaariin paikalle livenä...

Saat bonuksena oppaan ”Näin pääset eroon sokerikoukusta ilman sokerilakkoa”. Tämä opas ei käske sinua pitämään näppejäsi erossa sokeriherkuista, vaan oppaan avulla opit itse ottamaan sokeririippuvuutesi ja makeanhimosi hallintaasi. 

Tämän oppaan saat vain osallistumalla webinaariin livenä.

Lisäksi tarjolla myös ylläribonus, josta kuulet lisää webinaarissa…

Jos et pääsekään livenä paikalle, ei hätää. Jokainen webinaariin liittynyt saa webinaarista tallenteen katsottavaksi omalla ajalla. Tallenne katsottavissa rajoitetun ajan.

Hyvinvointivalmentaja Saila Hilvola

Tutustu webinaarin valmentajaan ja opettajaan

Heippa! Olen hyvinvointivalmentaja Saila Hilvola ja autan ihmisiä kasvattamaan paremminvointiaan, pienin askelin, kukin oman elämänsä raameissa. Viimeisen reilu 5 vuoden aikana olen valmentanut kymmeniä yksilövalmennettavia kohti pysyvää elämäntapamuutosta sekä satoja verkkovalmennettavia siinä ohessa. 

Kun siirryin opettajasta valmentajaksi, tein aluksi samalla tavalla kuin muutkin: laadin yksilöllisiä ruokavalioita ja treeniohjelmia heti valmennuksen alussa, koska sitä valmennettavat odottivat. Kokonaisvaltainen hyvinvointi oli jo silloin keskiössä, mutta lähestymistapa vaati viilaamista. Ammattitaidon, tiedon ja kokemuksen myötä ymmärsin, ettei pysyvä paremminvointi kasva ohjeiden avulla, vaikka valmennettava niin toivoisikin. Pysyvä muutos vaatii perusteellisempaa työtä. Askeleita paljon ennen konkreettista toimintaa.

Rakensin 3+2 askeleen menetelmän, jonka avulla pysyvien muutosten saavuttaminen on mahdollista, mikäli nämä askeleet malttaa ottaa huolellisesti ja ajan kanssa, kiirehtimättä suin päin toimintaan. 

Käsi sydämellä voin sanoa, että tiedän, mistä puhun. Harmittaa joka kerta sellaisen puolesta, joka epäonnistuu yrityksessään ihan vain siksi, ettei ole osannut tai malttanut ottaa näitä kaikkia askeleita ja rakentaa vankkaa perustaa elämäntapamuutokselleen.

Nyt haluan opettaa nämä askeleet sinulle, jotta et joutuisi joka kerta tuntemaan itsesi epäonnistuneeksi ja aloittamaan muutostyötäsi alusta. 

Jos nyt aloitat, ajattele, miltä olosi ja elosi näyttääkään vuoden kuluttua – tai jopa jo paljon aiemmin!

Tätä tilaisuutta ei kannata missata, joten laitahan ajankohta kalenteriin ja tule livenä paikalle oppimaan ja oivaltamaan.

Nähdään webinaarissa!

Terveisin,

Saila