Kasvupaikka

Pysähdyspaikka Sinulle, joka haluat kasvaa täyteen mittaasi ja saada kehosi ja mielesi kukoistamaan.
FullFocus Coaching - Ligan tarina
Artikkeli

Itsensä löytänyt, elinvoimainen nainen – Ligan tarina

”Tällä hetkellä tunnen olevani nainen, joka tietää kuka hän on, missä hän on ja mitä hän haluaa. Sisäinen rauha on vallannut minut! Olen löytänyt omat rajani!”

Lue ihanan Ligan tarina siitä, miten väsähtäneestä suorittajasta kuoriutui esiin elivoimainen ja omat rajansa tunnistava nainen.

Lue lisää »
Artikkeli

Lopeta märehtiminen – aloita innostuminen

Märehtimisen ja vellomisen sijaan opettele valjastamaan energia tilanteen voittamiseksi. Innostu siitä, että voit ratkaista ongelman, selättää haasteen ja kiertää esteen.
Mitä ikinä teetkään, luovuttaminen ei ole vaihtoehto. Muuta suuntaa tai etenemistapaa, mutta älä jää kuopan pohjalle.
Millä tavoin käsitellä vastoinkäymisiä ja mitä niistä voi oppia?

Lue lisää »
Artikkeli

Henkilökohtainen valmennus – mitä, kenelle ja miksi?

Oletko sinä ollut joskus tilanteessa, jossa tuntuu siltä, että yksin et pääse eteenpäin? Hyvinvointisi kaipaisi apua.

Tässä tilanteessa lääkäristä ei ole hyötyä, koska et ole sairas. Terapia saattaa tuntua liian suurelta kynnykseltä ja koet, että tarvitset vain hieman apua päästäksesi eteenpäin. Yksin selviäminen tuntuu lähes mahdottomalta vaihtoehdolta.

Kenen puoleen kääntyä?

Lue lisää »
FullFocus Coaching - Liikunnan iloa
Artikkeli

Liikunnan iloa

Eräs pirteän aurinkoinen pakkasaamu olimme lähdössä viikonlopun mökkireissulta Lopelta kohti kotia, kun se iski: halu päästä nauttimaan Lopen metsäpoluista ja järvimaisemista juoksulenkillä! Lenkin jälkeen mietin, että tällaistahan liikunnan pitääkin olla: hyvällä fiiliksellä, omasta halusta, ilman suorittamista. Liikunnan pitää antaa enemmän kuin se ottaa. Se on sitä paljon puhuttua liikunnan iloa ja liikuntakipinää, joita itsekin yritän jakaa niille, joiden on syystä tai toisesta vaikea saada itseään motivoitua liikkumaan.
Miksi sinä lähtisit liikkeelle?

Lue lisää »
FullFocus Coaching - Elämäntapamuutos
Artikkeli

5 syytä, miksi elämäntapamuutos ei onnistu

Elämäntapamuutoksen epäonnistumisessa on nähtävissä muutama selkeä syy, jotka toistuvat monen elämäntapamuuttujan projektissa. Tiedostamalla nämä sudenkuopat jo ennen muutostyöhön ryhtymistä sekä huomioimalla nämä projektisi aikana onnistut muutoksessasi!

Lue lisää »
FullFocus Coaching - kokonaisvaltainen hyvinvointi
Artikkeli

Mitä tarkoittaa kokonaisvaltainen hyvinvointi?

Kokonaisvaltainen hyvinvointi ei ole vain ruokaa, liikuntaa ja lepoa, vaan se on paljon laajempi kokonaisuus, osiensa summa, ja kaikki sen osat vaikuttavat toisiinsa. Kokonaisvaltaisesti hyvinvoiva ihminen voi kaikin puolin hyvin, ei vain yhdellä osa-alueella.

Lue lisää »
FullFocus Coaching - Yksilöllisyys
Artikkeli

Yksilöllisyys

Olet sitten pyrkimässä mitä tahansa tavoitetta kohti, tekemässä millaista muutosta tahansa tai vaikka ihan vaan ylläpitämässä sitä, mitä jo on, sinun polkusi ei koskaan ole tismalleen samanlainen kuin jonkun toisen polku.

Lue lisää »
FullFocus Coaching - Kasvupaikka

Kasvupaikka ei ole mikä tahansa blogi. Se on voimaannuttava, vahvistava, innostava ja kannustava kokoelma tekstejä, jotka käsittelevät tavallisen ihmisen ja elämän kasvun kiemuroita kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin näkökulmasta. Blogin tarkoituksena on auttaa sinua löytämään sisäinen ja ulkoinen hyvinvointisi ja oppia vaalimaan ja vahvistamaan sitä. Haluan tekstien avulla lisätä luottamustasi siihen, että sinä pystyt ja vahvistaa tunnettasi siitä, että sinä olet tärkeä.

Jokaisella on oma kasvupaikkansa. Se on eletystä elämästä muovautunut maaperä, jossa nykyisyys näyttäytyy kasvillisuutena, parhaimmillaan rehevänä ja elinvoimaisena. Huolimatta siitä, millaiseksi maa on vuosien saatossa muokkaantunut, sinulla on aina mahdollisuus muokata sitä uudelleen, myllätä ja kääntää, niin kauan, että kasvillisuus pääsee kukoistamaan. Ja silloin, kun sade ja tuuli yllättävät, voit rauhallisin mielin todeta, että tässä on hyvä, ei ole kiire mihinkään, ja hiljaa pinnan alla pitää lujasti kiinni siitä maaperästä, mikä sinulla jo on.

Kasvupaikka – pysähdyspaikka Sinulle, jotta voisit kasvaa täyteen mittaasi sekä saada kehosi ja mielesi kukoistamaan!

Juoksua tukevat harjoitteet -video

ILMAISEKSI SINULLE, 

OLE HYVÄ!

Lenkkeilijä, älä unohda pitää huolta lihaskunnosta ja kehonhuollosta!

Näillä harjoitteilla vahvistat lenkkeilyssä tarvittavia lihaksia sekä kehität kehonhallintaa ja huollat kehoa.

Saat videon täysin ILMAISEKSI!

Video saatavilla rajoitetun ajan, joten tilaa heti ja ota vinkit käyttöön.

Ilmainen stressinhallinnan työkirja Sinulle, ole hyvä!

Vähemmän stressiä – Enemmän energiaa -työkirja 

auttaa Sinua keventämään stressikuormaasi 

ja keskittymään olennaiseen. Tilaa ilmaiseksi!

Tilaamalla hyväksyt Tietosuojaselosteen.