fbpx

Kasvupaikka

Pysähdyspaikka Sinulle, joka haluat kasvaa täyteen mittaasi ja saada kehosi ja mielesi kukoistamaan.
Laihdutus
Artikkeli

Hyvä paha dieetti

Pikadieettejä kannattaa välttää, mutta onko tehokas dieetti silloin tällöin täysin poissuljettu vaihtoehto laihdutuksessa? Tässä artikkelissa tarkastellaan dieettijaksoja osana pitkäntähtäimen painonpudotusprojektia. ”Apua, kohta on kesä, enkä

Lue lisää »
Artikkeli

Hyvinvointivalmennus tulevaisuuden suunnannäyttäjänä

Hyvinvointivalmennus auttaa tekemään tässä hetkessä sellaisia valintoja ja oppimaan sellaisia taitoja, joiden avulla rakennat itsellesi paremminvointia tulevaisuuteen.

Hyvinvointi on se, mitä sinulla on juuri nyt – eikä se aina välttämättä ole hyvä vointi.

Paremminvointi on se, mitä voit saavuttaa tulevaisuudessa, jos et anna tässä artikkelissa kuvailemieni voimien ja harhojen estää sinua tekemästä asioita oman hyvinvointisi eteen.

Et siis voi tietää, miten voit tulevaisuudessa, mutta tässä hetkessä sinulla on ainakin mahdollisuus vaikuttaa siihen ja siten tehdä siitä ennustettavampaa.

Lue lisää »
Hyvinvointivalmentaja auttaa kasvamaan kokonaisvaltaisesti ja tasapainoisesti paremminvoivaksi
Artikkeli

Hyvinvointivalmentaja auttaa voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin

Mitä sinulle tulee mieleen ammattinimikkeestä hyvinvointivalmentaja? Mielikuva voi olla hyvin erilainen, kuin millainen valmentaja oikeasti onkaan. Tässä artikkelissä saat kokonaiskuvaa hyvinvointivalmentajan moninaisista määritelmistä sekä tutustut minun työnkuvaani, joka on kaikkea muuta kuin yksisarvishoitoja (usko pois, tätäkin hyvinvointivalmentajan luullaan joskus tekevän…)

Lue lisää »
ajanhallinta kellot
Artikkeli

Ajanhallinta on taito, jonka avulla löydät aikaa myös itsellesi

Kuinka löytää aikaa omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen kaiken kaaoksen ja kiireen keskellä?
Ajanhallinta on tärkeä taito, jonka avulla kiireisessäkin arjessa löytää ainakin pikkuisen aikaa myös itselleen. Ajanhallinta, tai oikeammin sanottuna tehtävienhallinta, on myös omien rajojen asettamisen ja niistä kiinni pitämisen kannalta välttämätön taito.

Lue lisää »
FullFocus Coaching - Elämäntapamuutos
Artikkeli

Elämäntaparemontti – Mian tarina

”Hän uskoi minuun silloinkin, kun itse en itseeni uskonut.” Kokonaisvaltainen elämäntaparemontti onnistujan itsensä kertomana. Lue, millaisen polun Mia on kulkenut ja miten valmennus auttoi häntä.

Lue lisää »
FullFocus Coaching - Kasvupaikka

Kasvupaikka ei ole mikä tahansa blogi. Se on voimaannuttava, vahvistava, innostava ja kannustava kokoelma tekstejä, jotka käsittelevät tavallisen ihmisen ja elämän kasvun kiemuroita kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin näkökulmasta. Blogin tarkoituksena on auttaa sinua löytämään sisäinen ja ulkoinen hyvinvointisi ja oppia vaalimaan ja vahvistamaan sitä. Haluan tekstien avulla lisätä luottamustasi siihen, että sinä pystyt ja vahvistaa tunnettasi siitä, että sinä olet tärkeä.

Jokaisella on oma kasvupaikkansa. Se on eletystä elämästä muovautunut maaperä, jossa nykyisyys näyttäytyy kasvillisuutena, parhaimmillaan rehevänä ja elinvoimaisena. Huolimatta siitä, millaiseksi maa on vuosien saatossa muokkaantunut, sinulla on aina mahdollisuus muokata sitä uudelleen, myllätä ja kääntää, niin kauan, että kasvillisuus pääsee kukoistamaan. Ja silloin, kun sade ja tuuli yllättävät, voit rauhallisin mielin todeta, että tässä on hyvä, ei ole kiire mihinkään, ja hiljaa pinnan alla pitää lujasti kiinni siitä maaperästä, mikä sinulla jo on.

Kasvupaikka – pysähdyspaikka Sinulle, jotta voisit kasvaa täyteen mittaasi sekä saada kehosi ja mielesi kukoistamaan!