Kasvupaikka

Pysähdyspaikka Sinulle, joka haluat kasvaa täyteen mittaasi ja saada kehosi ja mielesi kukoistamaan.
ajanhallinta kellot
Artikkeli

Ajanhallinta on taito, jonka avulla löydät aikaa myös itsellesi

Kuinka löytää aikaa omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen kaiken kaaoksen ja kiireen keskellä?
Ajanhallinta on tärkeä taito, jonka avulla kiireisessäkin arjessa löytää ainakin pikkuisen aikaa myös itselleen. Ajanhallinta, tai oikeammin sanottuna tehtävienhallinta, on myös omien rajojen asettamisen ja niistä kiinni pitämisen kannalta välttämätön taito.

Lue lisää »
FullFocus Coaching - Elämäntapamuutos
Artikkeli

Elämäntaparemontti – Mian tarina

”Hän uskoi minuun silloinkin, kun itse en itseeni uskonut.” Kokonaisvaltainen elämäntaparemontti onnistujan itsensä kertomana. Lue, millaisen polun Mia on kulkenut ja miten valmennus auttoi häntä.

Lue lisää »
Artikkeli

Pysyvä elämäntapamuutos pintaa syvemmältä

Kestävä elämäntapamuutos ei ole vain konkreettisia tekoja lautasella, lenkkipolulla ja nukkumatin kanssa. Elämäntapamuutos on kokonaisvaltainen muutos, jossa ei riitä pelkkä peiliin katsominen – pitää katsoa itseään myös syvälle silmiin ja kohdata elämä sellaisena kuin se on. Tiedostaa, että mikään asia ei ole vain yhden solmun avaamisen päässä, vaan monesti solmuja joutuu aukomaan useitakin ennen kuin pääsee eteenpäin. Olla valmis tekemään töitä pintaakin syvemmältä ja antaa muutokselle aikaa. Uskaltaa hypätä jäävuoren huipulta veteen kohtaamaan todelliset juurisyyt.

Lue lisää »
FullFocus Coaching - Ligan tarina
Artikkeli

Itsensä löytänyt, elinvoimainen nainen – Ligan tarina

”Tällä hetkellä tunnen olevani nainen, joka tietää kuka hän on, missä hän on ja mitä hän haluaa. Sisäinen rauha on vallannut minut! Olen löytänyt omat rajani!”

Lue ihanan Ligan tarina siitä, miten väsähtäneestä suorittajasta kuoriutui esiin elivoimainen ja omat rajansa tunnistava nainen.

Lue lisää »
FullFocus Coaching - Kasvupaikka

Kasvupaikka ei ole mikä tahansa blogi. Se on voimaannuttava, vahvistava, innostava ja kannustava kokoelma tekstejä, jotka käsittelevät tavallisen ihmisen ja elämän kasvun kiemuroita kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin näkökulmasta. Blogin tarkoituksena on auttaa sinua löytämään sisäinen ja ulkoinen hyvinvointisi ja oppia vaalimaan ja vahvistamaan sitä. Haluan tekstien avulla lisätä luottamustasi siihen, että sinä pystyt ja vahvistaa tunnettasi siitä, että sinä olet tärkeä.

Jokaisella on oma kasvupaikkansa. Se on eletystä elämästä muovautunut maaperä, jossa nykyisyys näyttäytyy kasvillisuutena, parhaimmillaan rehevänä ja elinvoimaisena. Huolimatta siitä, millaiseksi maa on vuosien saatossa muokkaantunut, sinulla on aina mahdollisuus muokata sitä uudelleen, myllätä ja kääntää, niin kauan, että kasvillisuus pääsee kukoistamaan. Ja silloin, kun sade ja tuuli yllättävät, voit rauhallisin mielin todeta, että tässä on hyvä, ei ole kiire mihinkään, ja hiljaa pinnan alla pitää lujasti kiinni siitä maaperästä, mikä sinulla jo on.

Kasvupaikka – pysähdyspaikka Sinulle, jotta voisit kasvaa täyteen mittaasi sekä saada kehosi ja mielesi kukoistamaan!