Onnistuja -pienryhmävalmennus naisille

Kokonaisvaltainen hyvinvointivalmennus pysyviin elämäntapamuutoksiin ja elämänmakuiseen painonhallintaan

12 viikkoa, 22.8.-7.11.2022 Hämeenlinnassa

Kyllä mä tiedän, mitä pitäisi tehdä, mutta en kuitenkaan tee niin. Hetken aikaa jaksan, mutta sitten huomaan taas luisuvani vanhoihin tapoihin.

Olen kokeillut vaikka ja mitä, mutta nyt haluan tehdä asiat kunnolla, että muutoksista tulee pysyviä. En halua enää jojoilla ja olla jatkuvasti laihiksella.

Miksi yrittää yksin, kun voit onnistua yhdessä muiden kanssa?

Uusi Onnistuja -pienryhmävalmennus on sinulle, joka haluat saavuttaa pysyviä tuloksia elämäntapamuutoksessasi tai painonpudotusprojektissasi ja tehdä sen yhdessä muiden kanssa. Eikä siinä vielä kaikki: haluat lisäksi ohjattua liikuntaa säännöllisesti ryhmässä ja tavata muita ryhmäläisiä ja valmentajaa kasvokkain livenä. 12-viikkoisen valmennuksen aikana on joka viikko yhteistreeni, jonka aikana ehditään myös jutella menneen viikon kuulumisia ja jakaa vertaistukea ja -tsemppiä.

Ryhmään mahtuu VAIN 10 naista, joiden tavoitteena on muuttaa elämäntapojaan ja/tai pudottaa painoaan ja jotka pystyvät sitoutumaan valmennukseen 100-prosenttisesti. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten toimi pian! Valmennus toteutetaan Hämeenlinnassa, treenit Liikuntakeskus Likellä.

Onnistuja -valmennus ei ole pikadieetti tai kuntokuuri, vaan elämänmakuinen, rentoutta, joustavuutta ja itseä kohtaan armollisuutta painottava kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tähtäävä valmennuskonsepti. Valmennuksessa ei noudateta jotakin tiettyä, kaikille yhteistä ruokavaliota ja liikuntaohjelmaa, vaan laitan jokaisen pohtimaan omaa syömistään ja liikkumistaan itse ja miettimään, mitkä asiat kaipaavat muutosta ja miten sen voisi toteuttaa. Sitä on oppiminen ja vain se vie pysyviin tuloksiin. Valmentajana toki autan ja ohjeistan oikeaan suuntaan, mutta sinun ehdoillasi. Valmennus painottuu mielentaitoihin, koska ne ovat pääroolissa muutostyössä. Lisäksi valmennus tarjoaa sinulle aimo kattauksen konkreettisia ohjeita ja vinkkejä niin ravitsemukseen kuin liikuntaankin. Mikään konkreettinen teko ei kuitenkaan onnistu pitkällä tähtäimellä, mikäli ajatus ei ole mukana.

”Valmennus on pakottanut ajattelemaan asioita, eikä vain suorittamaan. Olen oppinut olemaan itselleni armollisempi ja pitämään kiinni itselle tärkeistä asioista.”

Onnistuja 2022

Valmennuksen käytyäsi seisot tukevasti omilla jaloillasi muutospolullasi ja olet valmis jatkamaan matkaasi varmoin ja vahvoin, mutta samalla lempein askelin. Ymmärrät, että muutos ei tapahdu itsekseen eikä hetkessä ja opit nauttimaan myös matkasta.

Yhteistreeneissä noudatetaan kolmen H:n taktiikkaa: Hiki, Hauskuus ja Hyvä olo. Jokainen ponnistaa omasta lähtötelineestään ja treeneissä vallitsee iloinen yhteishenki ja kannustava ilmapiiri. Valmentajana tehtäväni on huolehtia siitä, että sinulla on treeneissä kivaa ja että saat liikkua täysin omana itsenäsi.

Kuljen valmennuksen ajan matkassasi tiiviisti mukana ja seuraan edistymistäsi muutostyössäsi. Valmennuksen aikana pääset juttelemaan kanssani myös kahdenkesken sinulle tärkeistä asioista. Valmentajan lisäksi sinulla on huikea vertaistuki ympärilläsi, niin yhteistreeneissä kuin ryhmän omassa WhatsApp-ryhmässä tapaamisten välilläkin.

Ilmoittaudu mukaan pian, sillä paikkoja on todellakin rajoitetusti ja seuraava ryhmä starttaa vasta tammikuussa 2023!

Valmennus sisältää

 • 12 x 1 h ryhmätreeni keskusteluineen Hämeenlinnassa Liikuntakeskus Likellä ja sen läheisyydessä ulkona maanantaisin 22.8.-7.11.2022 klo 16-17.
 • henkilökohtainen ruokavalioanalyysi yksilöllisine ohjeistuksineen
 • 1 h henkilökohtainen tapaaminen valmennuksen aikana
 • Onnistuja-verkkovalmennus tukimateriaalina
 • suljettu WhatsApp-ryhmä, jossa valmentaja mukana tsemppaamassa ja auttamassa
 • edistymisen seuranta ja henkilökohtainen palaute sähköpostitse 2 viikon välein
 • mahdollisuus kysyä valmentajalta apua koko valmennuksen ajan
 • jälkitapaaminen ryhmän kanssa 12.12. PARKKI Business Parkissa Hämeenlinnan Raatihuoneenkadulla klo 16-18

Kenelle valmennus sopii?

Valmennus on tarkoitettu sinulle, jos:

 • haluat pudottaa painoa, mutta olet kyllästynyt jojoilemaan ja testaamaan kaikenmaailman pikadieetit.
 • sinulla on aito halu saavuttaa pysyviä tuloksia ja haluat tehdä sen hymyssä suin.
 • olet valmis pitkäjänteiseen työhön.
 • haluat muuttaa elämäntapojasi terveellisemmiksi, askel kerrallaan.
 • haluat mukaan tsemppaavaan ryhmään ja hyvän mielen valmennukseen.
 • haluat laadukasta, tutkittuun tietoon pohjautuvaa valmennusta, mutta et halua/pysty lähteä yksilövalmennukseen.
 • haluat treenata ryhmässä ohjatusti kerran viikossa.
 • haluat saada vertaistukea matkallesi.
 • tarvitset apua mielentaitoihin osana elämäntapamuutosta ja painonpudotusta.
 • kaipaat valmentajalta olkapäätä, mihin nojata, korvia, jotka kuuntelevat ja sydäntä, joka ymmärtää ihmistä ja elämää sekä olemusta, joka innostaa ja motivoi.

Lupaukseni sinulle

Ei enää itsesyytöksiä ja häpeää siitä, ettet onnistunutkaan heti luopumaan vanhoista tavoista. Ei enää pelkoa siitä, että kaikki tehty työ valuu hukkaan. Ei enää lannistumista epäonnistumisista, vaan niistä oppimista. Ei enää päätöntä säntäilyä nopeiden tulosten perässä, vaan järkevää ja pitkäjänteistä työtä ilman, että pitää mullistaa koko elämä.

Valmennuksen hinta

Early Bird-hinta 530 € / hlö 15.7. asti. Tämän jälkeen hinta on 600 €.

Hinta sisältää yllä luetellun valmennussisällön lisäksi 12 viikon BASIC-kortin Liikuntakeskus Likelle, jolla saat käydä yhteistreenien lisäksi kuntosalilla vapaasti niin paljon kuin haluat 12 viikon ajan.

 • Jos sinulla on jo kortti Likelle, hinta tällöin 420 € (16.7. jälkeen 490€).
 • Mikäli olet jo lunastanut Onnistuja Elämäntapamuutoksessa -verkkovalmennuksen, saat pienryhmävalmennuksen hintaan 495 € (16.7. jälkeen 565 €).
 • Jos sinulla on jo kortti Likelle JA olet jo lunastanut itsellesi verkkovalmennuksen, hinta 385 € (16.7. jälkeen 455 €).

Hinnat sisältävät alv 24%. Valmennuksen voi maksaa myös Smartumilla.

Valmennuksen voi maksaa myös erissä. Ilmoittaudu tällöin suoraan valmentajalle saila.hilvola@fullfocuscoaching.fi.

Vertailun vuoksi: Yksilövalmennuksena 3 kk kokonaisvalmennus, joka sisältää sekä ravinto- että liikuntavalmennuksen, jatkuvan seurannan ja tuen, kahden viikon välein tapaamisen etänä tai livenä, maksaa ilman treeniohjauksia 500 €. Jos joka viikko ottaa yksilötreenin, hinta 12 viikolta on 1100 €. Mikäli yksilövalmennus ei ole sinulle mahdollinen / sopiva, kannattaa hyödyntää tämä pienryhmävalmennus, jossa saat yksilöllistä valmennusta ja viikoittaisen treenin sekä bonuksena vertaisryhmän.

Vaihtoehtona on myös lähteä mukaan pelkästään Onnistuja Elämäntapamuutoksessa -verkkovalmennukseen ja tarvittaessa ottaa yksilöohjauksia lisähinnalla. Katso myös Onnistuja- yksilövalmennus, jos haluat henkilökohtaisempaa kuukausivalmennusta.

”Tutustuin itseeni- sain todellakin pohtia syy seurauksia, ja että kun kysyy itseltään miksi jääkaapin ovella voi todellakin onnistua! Opin myös uuden ajattelutavan ruokaa ja liikuntaa kohti.”

Onnistuja 2022

Ota ensimmäinen askel ja lähde mukaan Onnistujiin!

Tuntuuko, että voisit tarvita apua?
Laita viestiä, niin katsotaan, miten voisin olla avuksi.

FullFocus Coaching - Saila Hilvola

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ilmainen stressinhallinnan työkirja Sinulle, ole hyvä!

Vähemmän stressiä – Enemmän energiaa -työkirja 

auttaa Sinua keventämään stressikuormaasi 

ja keskittymään olennaiseen. Tilaa ilmaiseksi!

Tilaamalla hyväksyt Tietosuojaselosteen.