Personal Training

Hyvää oloa liikunnasta ja ravinnosta

Personal training-palvelut
myös etänä

Kaikki valmennukset onnistuvat myös etävalmennuksina, lukuun ottamatta kuntosaliohjauksia. Kuntosaliohjaukset tapahtuvat pääasiassa Liikuntakeskus Likellä Hämeenlinnassa, ulkotreeniohjaukset sovitussa paikassa Hämeenlinnassa tai lähialueella. Mahdolliset kuntosalimaksut eivät sisälly valmennushintoihin.

Haluan yksilövalmennukseen, miten toimin?

Onnistuja -hyvinvointivalmennus – kokonaisvaltaista paremminvointia

Onnistuja -valmennus on erityisesti elämäntapamuutosta tekeville suunnattu kokonaispaketti, joka sisältää kaiken, mitä tarvitset omalle muutosmatkallesi: ruokavalioanalyysin, ravinto- ja liikuntaohjeet tarpeen mukaan, mentaalivalmennusta, jatkuvan seurannan, yhteydenpidon ja tuen sekä tapaamisia sovituin väliajoin. Valmentaja kulkee matkassasi mukana koko valmennuksen ajan. 

Yksikään Onnistuja-valmennus ei ole samanlainen, vaan valmennus muovautuu aina Sinun tilanteeseesi sopivaksi. Ohjelmat laaditaan Sinun taustojesi, tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaisesti, nykyinen elämäntilanteesi huomioiden ja elämääsi sovittaen. 

Onnistuja -valmennus voi keskittyä vain yhteen osa-alueeseen, kuten ravitsemuksen kuntoon laittamiseen tai liikunnan ilon löytymiseen tai sitten se kattaa kokonaisvaltaisesti hyvinvointisi kehittämisen aina stressinhallinnasta ja palautumisesta elämänilon löytymiseen asti.

Vaikka valmennuksessa keskityttäisiin enemmän johonkin tiettyyn pääaiheeseen, kaiken keskiössä on silti jatkuvasti Kokonainen Sinä, jota ei voi irrottaa muusta elämästä erilliseksi palaseksi.

Onnistuja -hyvinvointivalmennuksen hinta

Hinta alkaen 150 € / kk. Hinta määräytyy valmennukseen sovitun sisällön mukaisesti.

Valmennushinta ei sisällä ohjattuja treenejä, mutta voit sisällyttää niitä valmennukseesi lisähinnasta juuri sen verran kuin koet tarpeelliseksi – voit myös olla ottamatta niitä lainkaan.

Vähintään 2 kuukauden sopimus. 2 kuukauden määräaikaisuuden jälkeen sopimus on toistaiseksi voimassa oleva, eli voit jatkaa niin pitkään kuin haluat.

FullFocus Coaching - Kokonaisvalmennus

Ohjattu treeni – liikuntaa yksin tai yhdessä

Haluatko tsemppiä treenaamiseen? Tai ehkä haluat kokeilla, missä kulkevat treenaamisesi äärirajat? Vai pitäisikö tekniikat katsoa kuntoon niin, että saat treenaamisesta oikean hyödyn ja vältät vammat?

Onko teillä kaveriporukka, jonka kanssa haluaisitte ohjattuja treenejä? Tai onko polttarit edessä, ja pienelle poppoolle olisi toiveena järjestää jotakin liikunnallista toimintaa?

Ohjauksen sisältö räätälöidään toiveiden ja tarpeiden mukaan. Ohjaus voi keskittyä esimerkiksi kuntosaliharjoitteluun, kehonhuoltoon tai toiminnalliseen harjoitteluun. Paikka ja aika sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Yksilöohjauksen hinnalla voit ottaa yhden kaverin mukaan kanssasi treenaamaan. Ryhmähinnat vähintään 3 hengen ryhmille. Hinnat eivät sisällä mahdollisia kuntosalimaksuja.

FullFocus Coaching - Treeniohjaus

Ohjauksen hinta

Yksilöohjaus 70 € / h

Yksilöohjaus valmennuksen yhteydessä tai vähintään 3 kertaa etukäteen sovittuna 60 € / h

Ryhmäohjaus

25 € / h / hlö, 3-6 hlö

10 € / hlö, väh. 8 hlö

Lempeästi liikkeelle – helppo startti liikunnalliseen elämäntapaan

Lempeästi liikkeelle on 8-viikkoinen valmennus, jonka aikana vahvistetaan liikunnan kipinää sekä viilataan tarvittaessa ruokavaliota kuntoon. Tämä valmennus on sinulle, joka haluat viikoittaisen treeniohjauksen sekä jonkun, joka seuraa etenemistäsi. Lempeästi liikkeelle -valmennuksessa seuranta toteutetaan viikoittaisten treenien yhteydessä viikon aikana täyttämäsi viikkopäiväkirjan avulla. 

Valmennuksen tapaamiset voidaan pitää sekä ulkona ettäkuntosalilla. Kuntosalina Liikuntakeskus Like tai FitnessFemme. Yhden tapaamisen kesto 1 h 15 min. 

Valmennuksen treenit suunnitellaan sinun tarpeittesi, toiveittesi ja tavoitteesi mukaan. Treenissä huomioidaan juuri sinun kuntotasosi ja kehitetään sitä monipuolisesti. Tärkeintä on lähteä liikkeelle!

Lisäksi valmennus sisältää ruokavalioanalyysin sekä uusien tapojen omaksumiseen ohjaamista ja seurantaa.

Viikkopäiväkirjassa seurataan kokonaisvaltaisesti sekä aktiivisuutta, ravitsemusta, unta ja palautumista sekä stressin määrää ja näistä keskustellaan aina tapaamisissa.

 

Valmennuksen voi aloittaa juuri silloin kun sinulle sopii.

Yhdessä kaverin kanssa liikkeelle? Lempeästi liikkeelle -valmennuksen voi toteuttaa myös yhdessä kaverin kanssa. Ohjatut treenit ja keskustelut ovat yhteisiä, mutta ohjeistukset ja seuranta tehdään kummallekin henkilökohtaisesti.

Lempeästi liikkeelle -valmennuksen hinta

670 € / koko 8 vk valmennus

Valmennushinta ei sisällä mahdollisia salimaksuja.

Valmennus yhdessä kaverin kanssa 370 € / hlö.

FullFocus Coaching - IISI

Ruokavalioanalyysi – syömistottumukset näkyviksi

Haluatko tietää, saatko ruuasta riittävästi energiaa ja tärkeitä ravintoaineita? Oletko miettinyt, onko ateriarytmisi kunnossa? Tuntuuko sinusta, että ruokavaliosi kaipaisi muutoksia, mutta et oikein tiedä, millaisia?

Ennen kaikkea haluatko saada apua syömistottumustesi arviointiin, tavoitteiden saavuttamiseen ja elämäntapamuutoksen aloittamiseen syömisen osalta, mutta et halua jatkuvaa ravintovalmennusta? 

Ruokavalioanalyysissä saat asiantuntevaa palautetta nykyisistä syömistottumuksistasi. Lisäksi annan sinulle suosituksia ruokavaliosi mahdollisiin muutoksiin sekä konkreettisia neuvoja muutosten tekemiseen. Ohjeistuksessa huomioin aina tavoitteesi, taustasi ja elämäntilanteesi, jotka kerrot minulle kattavan taustatietolomakkeen avulla. 

Ruokavalioanalyysiä varten täytät ruokapäiväkirjaa 4 päivän ajan, joista 3 on arki-/työpäivää ja 1 vapaapäivä. Analyysia varten täytät myös kattavan taustatietolomakkeen.

Tarkat ohjeet, taustatietolomakkeen sekä ladattavat ruokapäiväkirjapohjat löydät täältä.

     Analyysin tarkoituksena ei ole antaa sinulle valmista ruokavaliota, vaan ohjeistaa sinua oikeaan suuntaan ja auttaa tekemään konkreettisia muutoksia, sinulle sopivilla tavoilla. Mikäli kaipaat analyysin tueksi myös valmennusta, voit ottaa yksittäisiä valmennustunteja, joissa voidaan keskittyä esimerkiksi syömiskäyttäytymisessä ilmeneviin haasteisiin, kuten tunnesyömiseen, tai ajanhallinnan haasteisiin, jotka vaikuttavat ravitsemukseen.

HUOM! Ruokavalioanalyysi ei anna ohjeita sairauden hoitoon. Sairauden hoitoon tarvittavan ruokavalion laatii aina laillistettu ravitsemusterapeutti. Ruokavalioanalyysi voi kuitenkin tuoda esille ruokavaliossa olevia mahdollisia epäkohtia vapaaehtoisesti kertomiesi sairauksien osalta, yleisten ravitsemussuositusten mukaisesti.

FullFocus Coaching - Ruokavalioanalyysi

Analyysin hinta

79€ / 1. analyysi

49€ / seuraavat analyysit, mikäli kaipaat vahvistusta muutoksen etenemiseen

Palvelu maksetaan maksulinkillä, joka löytyy täältä.

Analyysin hinta sisältää ruokavaliosi analysoinnin ruokapäiväkirjan ja taustatietolomakkeen pohjalta sekä suositukset ja neuvot muutoksiin. Analyysin hinta ei sisällä ruokavalion laadintaa eikä valmennustapaamista.

Mikäli haluat myös lisävalmennusta, voit ottaa yksittäisiä valmennustapaamisia hintaan 60€ / h. Tapaaminen puhelimitse tai etäyhteyksin (Teams tai Meet).

Tehoa ja tuloksia kuntosalilta– kun panokset ovat korkealla

8 viikon intensiivijakso tavoitteelliselle kuntosalitreenaajalle! Oli tavoitteesi sitten painonpudotus, lihasmassan kasvatus tai itsesi haastaminen muuten vaan, tämä valmennus on sinulle. 

Valmennus sisältää tarkan, ruokapäiväkirjan pohjalta suunnitellun, tavoitteita tukevan ja tarpeen mukaan päivittyvän ruokavalion sekä 8 viikon harjoitusohjelman kuntosalille. 

Lisäksi joka viikko on ohjattu tehotreeni, jonka jälkeen jutellaan kuluneesta viikosta täyttämäsi viikkopäiväkirjan pohjalta sekä suunnataan katsetta seuraavaan viikkoon. Tapaamisen kesto on 1 h 15 min.

Ohjaukset Liikuntakeskus Likellä tai FitnessFemmellä. Salimaksut eivät sisälly hintaan. Halutessasi treenit onnistuvat myös ulkona toiminnallisen harjoittelun parissa.

Viikkopäiväkirjassa seurataan sekä aktiivisuutta, ravitsemusta, unta ja palautumista että stressin määrää ja näistä keskustellaan aina tapaamisissa.

 

Valmennuksen voi aloittaa juuri silloin kun sinulle sopii.

Tehoa ja tuloksia kuntosalilta -valmennuksen hinta

800 € / koko 8 vk valmennus

Valmennushinta ei sisällä mahdollisia salimaksuja.

FullFocus Coaching - TEHO

Harjoitusohjelma - nousujohteisuutta ja suunnitelmallisuutta treenaamiseen

Harjoitusohjelma Sinulle, joka haluat selkeän suunnitelman treenaamisesi tueksi, mutta et koe tarvitsevasi valmentajan tukea valmennuksen muodossa.

Harjoitusohjelma laaditaan taustasi ja tavoitteesi mukaisesti, ja se tehdään 10 viikolle kerrallaan. Ohjelmassa huomioidaan myös paikka, jossa aiot treenata sekä välineet, joita on käytössäsi.

Harjoitusohjelma voi olla muutakin kuin kuntosaliohjelma, esimerkiksi kotitreeniohjelma, ohjelma peruskunnon kehittämiseen tai juoksuharrastuksen aloittamiseen.

Yksilöllisen harjoitusohjelman hinta

Uusi ohjelma 150 €

Harjoitusohjelman päivitys 90 €/krt

Tämä palvelu ei sisällä seurantaa tai yhteydenpitoa treenijakson aikana. Lisämaksusta voit halutessasi ottaa treeniohjauksia hintaan 60 €/h.

Kun treeniohjelma päättyy, ei ole monestikaan tarvetta tehdä täysin erilaista ohjelmaa, vaan ohjelmoinnissa edetään jatkumona vanhan ohjelman pohjalta. Ohjelman päivitys suoraan edellisen ohjelman perään 90 €/kerta. Mikäli otat uuden harjoitusohjelman myöhemmin vanhan ohjelman päätyttyä, ohjelman hinta on 100€.

Poseerausvalmennus – opi lajinmukaiset fitnessposeeraukset

Onko haaveenasi nousta fitnesslavalle tai ovatko kisat jo kiikarissa?

Poseeraus on fitnessin lajisuoritus, lajitaito, ja siksi sen harjoittelua ei tule jättää viime tippaan eikä vähälle huomiolle. Mitä paremmin osaat poseerata oman lajisi kriteerien mukaisesti, sen paremmin tuot fysiikkasi esille ja loistat lavalla.

Poseerausvalmennuksessa harjoitellaan korkkarikävelyä, anatomisia asentoja lajisi mukaan, asennosta toiseen siirtymiä, esiintymistä sekä itse kilpailutilannetta. Poseerausta ei koskaan voi harjoitella ja hioa liikaa!

Tarjoan poseerausvalmennusta bikini-, wellness- ja bodyfitnessiin. Ohjaukset tapahtuvat Hämeenlinnassa.

Poseerausvalmennusta voit ottaa myös, vaikkei suunnitelmissasi olisi kisata fitnesslajeissa. Poseerauksen harjoittelu lisää ryhdikkyyttä ja kehonhallintaa.

Myös ryhmäposeeraustunteja tarjolla.

FullFocus Coaching - Saila Hilvola

Poseerausvalmennuksen hinta

50 €/h yksilöohjaus

20 €/h ryhmäohjaus, vähintään 3 hlö

Ilmainen stressinhallinnan työkirja Sinulle, ole hyvä!

Vähemmän stressiä – Enemmän energiaa -työkirja 

auttaa Sinua keventämään stressikuormaasi 

ja keskittymään olennaiseen. Tilaa ilmaiseksi!

Tilaamalla hyväksyt Tietosuojaselosteen.