fbpx

Personal Training

Hyvää oloa liikunnasta ja ravinnosta

Personal training-palvelut
myös etänä

Personal training -palvelut pääasiassa lähitapaamisina. Hyvinvointivalmennukset onnistuvat myös etävalmennuksina. 

Tapaamiset toiveidesi ja tarpeidesi mukaan kuntosalilla, kotonasi, ulkona, lenkkipolulla tai vaikkapa uimahallissa.

Kuntosaliohjaukset tapahtuvat pääasiassa Liikuntakeskus Likellä Hämeenlinnassa, ulkotreeniohjaukset sovitussa paikassa Hämeenlinnassa tai lähialueella. Mahdolliset kuntosalimaksut eivät sisälly valmennushintoihin.

Haluan yksilövalmennukseen, miten toimin?

Onnistuja -hyvinvointivalmennus – kokonaisvaltaista paremminvointia

Onnistuja -valmennus on erityisesti elämäntapamuutosta tekeville suunnattu kokonaispaketti, joka sisältää kaiken, mitä tarvitset omalle muutosmatkallesi: ruokavalioanalyysin, ravinto- ja liikuntaohjeet tarpeen mukaan, mentaalivalmennusta, jatkuvan seurannan, yhteydenpidon ja tuen sekä tapaamisia sovituin väliajoin. Valmentaja kulkee matkassasi mukana koko valmennuksen ajan. 

Yksikään Onnistuja-valmennus ei ole samanlainen, vaan valmennus muovautuu aina Sinun tilanteeseesi sopivaksi. Ohjelmat laaditaan Sinun taustojesi, tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaisesti, nykyinen elämäntilanteesi huomioiden ja elämääsi sovittaen. 

Onnistuja -valmennus voi keskittyä vain yhteen osa-alueeseen, kuten ravitsemuksen kuntoon laittamiseen tai liikunnan ilon löytymiseen tai sitten se kattaa kokonaisvaltaisesti hyvinvointisi kehittämisen aina stressinhallinnasta ja palautumisesta elämänilon löytymiseen asti.

Vaikka valmennuksessa keskityttäisiin enemmän johonkin tiettyyn pääaiheeseen, kaiken keskiössä on silti jatkuvasti Kokonainen Sinä, jota ei voi irrottaa muusta elämästä erilliseksi palaseksi.

Onnistuja -hyvinvointivalmennuksen hinta

Hinta alkaen 150 € / kk. Hinta määräytyy valmennukseen sovitun sisällön mukaisesti.

Valmennushintaan sisältyvät tapaamiset voivat olla keskustelua tai liikuntaa tai näiden yhdistelmää. Lisämaksusta voit ottaa lisätapaamisia valmennukseen tarvittaessa.

Vähintään 2 kuukauden sopimus. 2 kuukauden määräaikaisuuden jälkeen sopimus on toistaiseksi voimassa oleva, eli voit jatkaa niin pitkään kuin haluat.

FullFocus Coaching - Kokonaisvalmennus

Personal training ohjattu treeni – liikuntaa yksin tai yhdessä

Haluatko tsemppiä treenaamiseen? Tai ehkä haluat kokeilla, missä kulkevat treenaamisesi äärirajat? Vai pitäisikö tekniikat katsoa kuntoon niin, että saat treenaamisesta oikean hyödyn ja vältät vammat?

Onko teillä kaveriporukka, jonka kanssa haluaisitte ohjattuja treenejä? Tai onko polttarit edessä, ja pienelle poppoolle olisi toiveena järjestää jotakin liikunnallista toimintaa?

Ohjauksen sisältö räätälöidään toiveiden ja tarpeiden mukaan. Ohjaus voi keskittyä esimerkiksi kuntosaliharjoitteluun, kehonhuoltoon tai toiminnalliseen harjoitteluun. Paikka ja aika sovitaan aina tapauskohtaisesti. Myös ulko-ohjaukset.

Yksilöohjauksen hinnalla voit ottaa kaksi kaveria mukaan kanssasi treenaamaan. Ryhmähinnat vähintään 3 hengen ryhmille. Hinnat eivät sisällä mahdollisia kuntosalimaksuja.

FullFocus Coaching - Treeniohjaus

Ohjauksen hinta

Yksilöohjaus 80 € / h

Sarjakortilla edullisemmin: 5 x kortilla 70 € / h (voimassa 3 kk), 10 x kortilla 65 € / h (voimassa 6 kk)

Ryhmäohjaus

20 € / h / hlö, 3-6 hlö

10 € / hlö, väh. 7 hlö

Lempeästi liikkeelle – helppo startti liikunnalliseen elämäntapaan

Lempeästi liikkeelle on 8-viikkoinen valmennus, jonka aikana vahvistetaan liikunnan kipinää sekä viilataan tarvittaessa ruokavaliota kuntoon. Tämä valmennus on sinulle, joka haluat viikoittaisen treeniohjauksen sekä jonkun, joka seuraa etenemistäsi. Lempeästi liikkeelle -valmennuksessa seuranta toteutetaan viikoittaisten treenien yhteydessä viikon aikana täyttämäsi viikkopäiväkirjan avulla. 

Valmennuksen tapaamiset voidaan pitää sekä ulkona ettäkuntosalilla. Kuntosalina Liikuntakeskus Like tai FitnessFemme. Yhden tapaamisen kesto 1 h 15 min. 

Valmennuksen treenit suunnitellaan sinun tarpeittesi, toiveittesi ja tavoitteesi mukaan. Treenissä huomioidaan juuri sinun kuntotasosi ja kehitetään sitä monipuolisesti. Tärkeintä on lähteä liikkeelle!

Lisäksi valmennus sisältää ruokavalioanalyysin sekä uusien tapojen omaksumiseen ohjaamista ja seurantaa.

Viikkopäiväkirjassa seurataan kokonaisvaltaisesti sekä aktiivisuutta, ravitsemusta, unta ja palautumista sekä stressin määrää ja näistä keskustellaan aina tapaamisissa.

 

Valmennuksen voi aloittaa juuri silloin kun sinulle sopii.

Yhdessä kaverin kanssa liikkeelle? Lempeästi liikkeelle -valmennuksen voi toteuttaa myös yhdessä kaverin kanssa. Ohjatut treenit ja keskustelut ovat yhteisiä, mutta ohjeistukset ja seuranta tehdään kummallekin henkilökohtaisesti.

Lempeästi liikkeelle -valmennuksen hinta

780 € / koko 8 vk valmennus

Valmennushinta ei sisällä mahdollisia salimaksuja.

Valmennus yhdessä kaverin kanssa 430 € / hlö.

FullFocus Coaching - IISI

Tehoa ja tuloksia kuntosalilta – kun panokset ovat korkealla

8 viikon intensiivijakso tavoitteelliselle kuntosalitreenaajalle! Oli tavoitteesi sitten painonpudotus, lihasmassan kasvatus tai itsesi haastaminen muuten vaan, tämä valmennus on sinulle. 

Valmennus sisältää tarkan, ruokapäiväkirjan pohjalta suunnitellun, tavoitteita tukevan ja tarpeen mukaan päivittyvän ruokavalion sekä 8 viikon harjoitusohjelman kuntosalille. 

Lisäksi joka viikko on ohjattu tehotreeni, jonka jälkeen jutellaan kuluneesta viikosta täyttämäsi viikkopäiväkirjan pohjalta sekä suunnataan katsetta seuraavaan viikkoon. Tapaamisen kesto on 1 h 15 min.

Ohjaukset Liikuntakeskus Likellä tai FitnessFemmellä. Salimaksut eivät sisälly hintaan. Halutessasi treenit onnistuvat myös ulkona toiminnallisen harjoittelun parissa.

Viikkopäiväkirjassa seurataan sekä aktiivisuutta, ravitsemusta, unta ja palautumista että stressin määrää ja näistä keskustellaan aina tapaamisissa.

 

Valmennuksen voi aloittaa juuri silloin kun sinulle sopii.

Tehoa ja tuloksia kuntosalilta -valmennuksen hinta

900 € / koko 8 vk valmennus

Valmennushinta ei sisällä mahdollisia salimaksuja.

FullFocus Coaching - TEHO

Harjoitusohjelma - nousujohteisuutta ja suunnitelmallisuutta treenaamiseen

Harjoitusohjelma Sinulle, joka haluat selkeän suunnitelman treenaamisesi tueksi, mutta et koe tarvitsevasi valmentajan tukea valmennuksen muodossa.

Harjoitusohjelma laaditaan taustasi ja tavoitteesi mukaisesti, ja se tehdään 10 viikolle kerrallaan. Ohjelmassa huomioidaan myös paikka, jossa aiot treenata sekä välineet, joita on käytössäsi.

Harjoitusohjelma voi olla muutakin kuin kuntosaliohjelma, esimerkiksi kotitreeniohjelma, ohjelma peruskunnon kehittämiseen tai juoksuharrastuksen aloittamiseen.

Yksilöllisen harjoitusohjelman hinta

Uusi ohjelma 300 €

Ohjelman hinta sisältää myös 2 h tekniikka-/treeniohjauksen.

Tämä palvelu ei sisällä seurantaa tai yhteydenpitoa treenijakson aikana. Lisämaksusta voit halutessasi ottaa treeniohjauksia.

Kun treeniohjelma päättyy, ei ole monestikaan tarvetta tehdä täysin erilaista ohjelmaa, vaan ohjelmoinnissa edetään jatkumona vanhan ohjelman pohjalta. Ohjelman päivitys suoraan edellisen ohjelman perään 100 €/kerta. Mikäli otat uuden harjoitusohjelman myöhemmin vanhan ohjelman päätyttyä ilman treeniohjausta, ohjelman hinta on 160€.

Poseerausvalmennus – opi lajinmukaiset fitnessposeeraukset

Onko haaveenasi nousta fitnesslavalle tai ovatko kisat jo kiikarissa?

Poseeraus on fitnessin lajisuoritus, lajitaito, ja siksi sen harjoittelua ei tule jättää viime tippaan eikä vähälle huomiolle. Mitä paremmin osaat poseerata oman lajisi kriteerien mukaisesti, sen paremmin tuot fysiikkasi esille ja loistat lavalla.

Poseerausvalmennuksessa harjoitellaan korkkarikävelyä, anatomisia asentoja lajisi mukaan, asennosta toiseen siirtymiä, esiintymistä sekä itse kilpailutilannetta. Poseerausta ei koskaan voi harjoitella ja hioa liikaa!

Tarjoan poseerausvalmennusta bikini-, wellness- ja bodyfitnessiin. Ohjaukset tapahtuvat Hämeenlinnassa.

Poseerausvalmennusta voit ottaa myös, vaikkei suunnitelmissasi olisi kisata fitnesslajeissa. Poseerauksen harjoittelu lisää ryhdikkyyttä ja kehonhallintaa.

FullFocus Coaching - Saila Hilvola

Poseerausvalmennuksen hinta

Samat hinnat kuin PT-palveluilla

80 € / h tai sarjakortilla edullisemmin.