Personal Training

Hyvää oloa liikunnasta ja ravinnosta

Personal training-palvelut
myös etänä

Kaikki valmennukset onnistuvat myös etävalmennuksina, lukuun ottamatta liikunnanohjauksia. Kuntosaliohjaukset tapahtuvat pääasiassa Liikuntakeskus Likellä Hämeenlinnassa, ulkotreeniohjaukset sovitussa paikassa Hämeenlinnassa tai lähialueella. Mahdolliset kuntosalimaksut eivät sisälly valmennushintoihin.

Haluan yksilövalmennukseen, miten toimin?

Kokonaisvalmennus – sinulle, joka haluat laittaa koko paketin kuntoon

Kokonaisvalmennus on erityisesti elämäntapamuutosta tekeville suunnattu kokonaispaketti, joka sisältää niin ravinto- kuin liikuntaohjelmatkin, jatkuvan seurannan ja tuen sekä viikoittaisen yhteydenpidon. Kokonaisvalmennuksessa ohjelmat laaditaan Sinun taustojesi, tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaisesti, nykyinen elämäntilanteesi huomioiden ja elämääsi sovittaen.

Tämä valmennus soveltuu hyvin myös fitnessharrastajalle, joka haluaa treeni- ja ravinto-ohjelmien lisäksi jatkuvan valmentajan tuen ja edistymisen seurannan.

Kokonaisvalmennuksessa jokin osa-alue saattaa korostua muita enemmän, mutta kaiken keskiössä on silti jatkuvasti Kokonainen Sinä.

Kokonaisvalmennuksen hinta

Ensimmäinen kuukausi 200 €

Seuraavat kuukaudet 150 €/kk

Valmennushinta ei sisällä ohjattuja treenejä tai erillisiä mentaalivalmennustunteja, vaan voit sisällyttää niitä valmennukseesi lisähinnasta juuri sen verran kuin koet tarpeelliseksi – voit myös olla ottamatta niitä lainkaan.

Vähintään 2 kuukauden sopimus. 2 kuukauden määräaikaisuuden jälkeen sopimus on toistaiseksi voimassa oleva, eli voit jatkaa niin pitkään kuin haluat.

FullFocus Coaching - Kokonaisvalmennus

Ohjattu treeni – liikuntaa yksin tai yhdessä

Haluatko tsemppiä treenaamiseen? Tai ehkä haluat kokeilla, missä kulkevat treenaamisesi äärirajat? Vai pitäisikö tekniikat katsoa kuntoon niin, että saat treenaamisesta oikean hyödyn ja vältät vammat?

Onko teillä kaveriporukka, jonka kanssa haluaisitte ohjattuja treenejä? Tai onko polttarit edessä, ja pienelle poppoolle olisi toiveena järjestää jotakin liikunnallista toimintaa?

Ohjauksen sisältö räätälöidään toiveiden ja tarpeiden mukaan. Ohjaus voi keskittyä esimerkiksi kuntosaliharjoitteluun, kehonhuoltoon tai toiminnalliseen harjoitteluun. Paikka ja aika sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Yksilöohjauksen hinnalla voit ottaa yhden kaverin mukaan kanssasi treenaamaan. Ryhmähinnat vähintään 3 hengen ryhmille. Hinnat eivät sisällä mahdollisia kuntosalimaksuja.

FullFocus Coaching - Treeniohjaus

Ohjauksen hinta

Yksilöohjaus 60 € / h

Yksilöohjaus valmennuksen yhteydessä tai vähintään 3 kertaa etukäteen sovittuna 50 € / h

Ryhmäohjaus

20 € / h / hlö, 3-6 hlö

15 € / hlö, väh. 7 hlö

IISI– helppo startti kokonaisvaltaiseen elämäntapamuutokseen

IISI-valmennus on 8-viikkoinen valmennus, jonka aikana vahvistetaan liikunnan kipinää sekä viilataan tarvittaessa ruokavaliota kuntoon. IISI-valmennus on sinulle, joka haluat viikoittaisen treeniohjauksen sekä jonkun, joka seuraa etenemistäsi. IISI-valmennuksessa seuranta toteutetaan viikoittaisten treenien yhteydessä viikon aikana täyttämäsi viikkopäiväkirjan avulla. 

IISI-valmennuksen tapaamiset voidaan pitää sekä ulkona ettäkuntosalilla. Kuntosalina Liikuntakeskus Like tai FitnessFemme. Yhden tapaamisen kesto 1 h 15 min. 

IISI-valmennuksen treenit suunnitellaan sinun tarpeittesi, toiveittesi ja tavoitteesi mukaan. Treenissä huomioidaan juuri sinun kuntotasosi ja kehitetään sitä monipuolisesti.

Lisäksi valmennus sisältää ruokavalioanalyysin (norm. 69€) sekä uusien tapojen omaksumiseen ohjaamista ja seurantaa.

Viikkopäiväkirjassa seurataan sekä aktiivisuutta, ravitsemusta, unta ja palautumista sekä stressin määrää ja näistä keskustellaan aina tapaamisissa.

 

Valmennuksen voi aloittaa juuri silloin kun sinulle sopii.

Yhdessä kaverin kanssa liikkeelle? Ota kaverisi mukaan IISI-valmennukseen, niin saatte valmennuksen halvemmalla.

IISI-valmennuksen hinta

490 € / koko valmennus

Valmennushinta ei sisällä mahdollisia salimaksuja.

IISI-valmennus yhdessä kaverin kanssa 280 € / hlö.

FullFocus Coaching - IISI

TEHO– kun panokset ovat korkealla

8 viikon intensiivijakso tavoitteelliselle treenaajalle! Oli tavoitteesi sitten painonpudotus, lihasmassan kasvatus tai itsesi haastaminen muuten vaan, TEHO-valmennus on sinulle. 

Valmennus sisältää tarkan, ruokapäiväkirjan pohjalta suunnitellun, tavoitteita tukevan ja tarpeen mukaan päivittyvän ruokavalion sekä 8 viikon harjoitusohjelman. 

Lisäksi joka viikko on ohjattu tehotreeni, jonka jälkeen jutellaan kuluneesta viikosta täyttämäsi viikkopäiväkirjan pohjalta sekä suunnataan katsetta seuraavaan viikkoon. Tapaamisen kesto on 1 h 15 min.

Ohjaukset Liikuntakeskus Likellä tai FitnessFemmellä. Salimaksut eivät sisälly hintaan. Halutessasi treenit onnistuvat myös ulkona toiminnallisen harjoittelun parissa.

Viikkopäiväkirjassa seurataan sekä aktiivisuutta, ravitsemusta, unta ja palautumista sekä stressin määrää ja näistä keskustellaan aina tapaamisissa.

 

Valmennuksen voi aloittaa juuri silloin kun sinulle sopii.

TEHO-valmennuksen hinta

600 € / koko valmennus

Valmennushinta ei sisällä mahdollisia salimaksuja.

FullFocus Coaching - TEHO

Ravintovalmennus – terveyttä ja tuloksia ruoasta

Ravintovalmennuksessa keskitytään ravitsemukseen tavoitteesi mukaisesti. Kaipaako ruokavaliosi remonttia? Onko tavoitteenasi polttaa rasvaa? Haluatko eroon nuutuneesta olotilasta ruokavalion avulla? Vai kenties oppia syömään siten, että syöminen tukee liikuntaharrastustasi? Mikä sitten olikaan tavoitteesi ravitsemuksen suhteen, valmennus auttaa sinua saavuttamaan sen.

Ravintovalmennus sovitetaan aina sinun elämääsi ja arkeesi sopivaksi, kuitenkin tavoite kirkkaana mielessä pitäen. Tarvittavia muutoksia ruokavalioon tehdään askel kerrallaan. Valmennus pohjautuu virallisiin ravitsemussuosituksiin, joita sovelletaan tarpeisiisi sopien, tutkitusti todistetut terveellisen ravitsemuksen perusteet huomioiden.

Suunnittelemme ruokavalion yhdessä aina taustasi, tottumuksesi ja elämäntilanteesi huomioiden, ja ruokavalion ruoka-aineet ovat ihan tavallisia ja löytyvät lähikaupastasi. Pitääkö ruuat punnita vaiko eikö – se on sinun itsesi päätettävissä. 

Ruokavaliota muokataan ja päivitetään valmennuksen aikana tarpeen mukaan. Jatkuva seuranta ja viikoittainen yhteydenpito kuuluvat valmennukseen.

Ravintovalmennuksen hinta

Ensimmäinen kuukausi 150 €

Seuraavat 99 €/kk

Halutessasi voit ottaa valmennukseen mukaan tunnin mittaisia mentaalivalmennustapaamisia, joissa käsitellään mm. tehtävien avulla Sinua askarruttavia ja Sinulle haastavia asioita. Tunnin tapaamiset lisämaksusta hintaan 50 €/h.

Vähintään 2 kuukauden sopimus. 2 kuukauden määräaikaisuuden jälkeen sopimus on toistaiseksi voimassa oleva, eli voit jatkaa niin pitkään kuin haluat.

FullFocus Coaching - Ravintovalmennus

Ruokavalioanalyysi – syömistottumukset näkyviksi

Haluatko tietää, saatko ruuasta riittävästi energiaa ja tärkeitä ravintoaineita? Oletko miettinyt, onko ateriarytmisi kunnossa? Tuntuuko sinusta, että ruokavaliosi kaipaisi muutoksia, mutta et oikein tiedä, millaisia?

Ennen kaikkea haluatko saada apua syömistottumustesi arviointiin, tavoitteiden saavuttamiseen ja elämäntapamuutoksen aloittamiseen syömisen osalta, mutta et halua jatkuvaa ravintovalmennusta? 

Ruokavalioanalyysissä saat asiantuntevaa palautetta nykyisistä syömistottumuksistasi. Lisäksi annan sinulle suosituksia ruokavaliosi mahdollisiin muutoksiin sekä konkreettisia neuvoja muutosten tekemiseen. Ohjeistuksessa huomioin aina tavoitteesi, taustasi ja elämäntilanteesi, jotka kerrot minulle kattavan taustatietolomakkeen avulla. 

Ruokavalioanalyysiä varten täytät ruokapäiväkirjaa 4 päivän ajan, joista 3 on arki-/työpäivää ja 1 vapaapäivä. Analyysia varten täytät myös kattavan taustatietolomakkeen.

Tarkat ohjeet, taustatietolomakkeen sekä ladattavat ruokapäiväkirjapohjat löydät täältä.

     Analyysin tarkoituksena ei ole antaa sinulle valmista ruokavaliota, vaan ohjeistaa sinua oikeaan suuntaan ja auttaa tekemään konkreettisia muutoksia, sinulle sopivilla tavoilla. Mikäli kaipaat analyysin tueksi myös valmennusta, voit ottaa yksittäisiä valmennustunteja, joissa voidaan keskittyä esimerkiksi syömiskäyttäytymisessä ilmeneviin haasteisiin, kuten tunnesyömiseen, tai ajanhallinnan haasteisiin, jotka vaikuttavat ravitsemukseen.

HUOM! Ruokavalioanalyysi ei anna ohjeita sairauden hoitoon. Sairauden hoitoon tarvittavan ruokavalion laatii aina laillistettu ravitsemusterapeutti. Ruokavalioanalyysi voi kuitenkin tuoda esille ruokavaliossa olevia mahdollisia epäkohtia vapaaehtoisesti kertomiesi sairauksien osalta, yleisten ravitsemussuositusten mukaisesti.

FullFocus Coaching - Ruokavalioanalyysi

Analyysin hinta

69€ / 1. analyysi

39€ / seuraavat analyysit, mikäli kaipaat vahvistusta muutoksen etenemiseen

Palvelu maksetaan maksulinkillä, joka löytyy täältä.

Analyysin hinta sisältää ruokavaliosi analysoinnin ruokapäiväkirjan ja taustatietolomakkeen pohjalta sekä suositukset ja neuvot muutoksiin. Analyysin hinta ei sisällä ruokavalion laadintaa eikä valmennustapaamista.

Mikäli haluat myös lisävalmennusta, voit ottaa yksittäisiä valmennustapaamisia hintaan 50€ / h. Tapaaminen puhelimitse tai etäyhteyksin (Teams tai Meet).

Liikuntavalmennus - liikunnan iloa tai tuloksellista treenaamista haluavalle

Liikuntavalmennuksessa päätavoite liittyy aina tavalla tai toisella liikuntaan. Valmennus sopii Sinulle, jolla ravitsemus on jo kunnossa, mutta jolta puuttuu liikunnasta punainen lanka – tai liikunta puuttuu elämästä kokonaan. Valmennuksessa voidaan esimerkiksi lähteä sytyttämään liikunnan kipinää ja etsimään liikunnan iloa, lisätä kehosi toimintakykyä, kasvattaa kuntoa ja lihasmassaa, nostaa voimatasoja tai lisätä kilometrejä juoksulenkkeihin.

Liikuntavalmennus sisältää tavoitteesi mukaan laaditun ja taustasi huomioivan yksilöllisen harjoitusohjelman, joko kuntosalille, ulos tai kotiin, missä sitten haluatkaan liikkua ja mikä tukee tavoitettasi. Ohjelma laaditaan useammalle viikolle kerrallaan, jotta siihen saadaan ohjelmoitua nousujohteisuutta ja jatkumoa. Ohjelmaa muokataan tarpeen mukaan valmennuksen aikana. Kehityksen – myös palautuminen huomioiden – seuranta kuten myös jatkuva tuki kuuluvat valmennushintaan.

Liikuntavalmennuksen hinta

Ensimmäinen kuukausi 130 €

Seuraavat kuukaudet 79 €/kk

Ensimmäisen kuukauden hintaan kuuluu yksi 60 min tapaaminen, jossa katsotaan tavoitteesta ja taustoista riippuen läpi esim. tekniikoita tai kuntotasoa.

Halutessasi voit ottaa treeniohjauksia lisämaksusta hintaan 50 €/h niin paljon kuin koet tarvitsevasi, sisällä tai ulkona, ohjelmasi sisällöstä ja tavoitteistasi riippuen. Mikäli olet vasta-alkaja esimerkiksi kuntosalilla, suositus on ottaa ainakin alkuun muutama treeniohjaus, jotta tekniikat tulee tehtyä oikein ja turvallisesti.

Vähintään 2 kuukauden sopimus. 2 kuukauden määräaikaisuuden jälkeen sopimus on toistaiseksi voimassa oleva, eli voit jatkaa niin pitkään kuin haluat.

FullFocus Coaching - Liikuntavalmennus

Harjoitusohjelma - nousujohteisuutta ja suunnitelmallisuutta treenaamiseen

Harjoitusohjelma Sinulle, joka haluat selkeän suunnitelman treenaamisesi tueksi, mutta et koe tarvitsevasi valmentajan tukea valmennuksen muodossa.

Harjoitusohjelma laaditaan taustasi ja tavoitteesi mukaisesti, ja se tehdään 10 viikolle kerrallaan. Ohjelmassa huomioidaan myös paikka, jossa aiot treenata sekä välineet, joita on käytössäsi.

Harjoitusohjelma voi olla muutakin kuin kuntosaliohjelma, esimerkiksi kotitreeniohjelma, ohjelma peruskunnon kehittämiseen tai juoksuharrastuksen aloittamiseen.

Yksilöllisen harjoitusohjelman hinta

Uusi ohjelma 100 €

Harjoitusohjelman päivitys 70 €/krt

Tämä palvelu ei sisällä seurantaa tai yhteydenpitoa treenijakson aikana. Lisämaksusta voit halutessasi ottaa treeniohjauksia hintaan 50 €/h.

Kun treeniohjelma päättyy, ei ole monestikaan tarvetta tehdä täysin erilaista ohjelmaa, vaan ohjelmoinnissa edetään jatkumona vanhan ohjelman pohjalta. Ohjelman päivitys suoraan edellisen ohjelman perään 70 €/kerta. Mikäli otat uuden harjoitusohjelman myöhemmin vanhan ohjelman päätyttyä, ohjelman hinta on 100€.

Poseerausvalmennus – opi lajinmukaiset fitnessposeeraukset

Onko haaveenasi nousta fitnesslavalle tai ovatko kisat jo kiikarissa?

Poseeraus on fitnessin lajisuoritus, lajitaito, ja siksi sen harjoittelua ei tule jättää viime tippaan eikä vähälle huomiolle. Mitä paremmin osaat poseerata oman lajisi kriteerien mukaisesti, sen paremmin tuot fysiikkasi esille ja loistat lavalla.

Poseerausvalmennuksessa harjoitellaan korkkarikävelyä, anatomisia asentoja lajisi mukaan, asennosta toiseen siirtymiä, esiintymistä sekä itse kilpailutilannetta. Poseerausta ei koskaan voi harjoitella ja hioa liikaa!

Tarjoan poseerausvalmennusta bikini-, wellness- ja bodyfitnessiin. Ohjaukset tapahtuvat Hämeenlinnassa.

Poseerausvalmennusta voit ottaa myös, vaikkei suunnitelmissasi olisi kisata fitnesslajeissa. Poseerauksen harjoittelu lisää ryhdikkyyttä ja kehonhallintaa.

Myös ryhmäposeeraustunteja tarjolla.

FullFocus Coaching - Saila Hilvola

Poseerausvalmennuksen hinta

50 €/h yksilöohjaus

20 €/h ryhmäohjaus, vähintään 3 hlö

Juoksua tukevat harjoitteet -video

ILMAISEKSI SINULLE, 

OLE HYVÄ!

Lenkkeilijä, älä unohda pitää huolta lihaskunnosta ja kehonhuollosta!

Näillä harjoitteilla vahvistat lenkkeilyssä tarvittavia lihaksia sekä kehität kehonhallintaa ja huollat kehoa.

Saat videon täysin ILMAISEKSI!

Video saatavilla rajoitetun ajan, joten tilaa heti ja ota vinkit käyttöön.

Ilmainen stressinhallinnan työkirja Sinulle, ole hyvä!

Vähemmän stressiä – Enemmän energiaa -työkirja 

auttaa Sinua keventämään stressikuormaasi 

ja keskittymään olennaiseen. Tilaa ilmaiseksi!

Tilaamalla hyväksyt Tietosuojaselosteen.