FullFocus Coaching - Ruokavalioanalyysi

Uutuuspalvelu – Ruokavalioanalyysi

Ei tää mun ruokavalio nyt ihan ole kunnossa, mutta en oikein osaa sanoa, mitä muutoksia pitäisi tehdä. Jotain kai, kun oon koko ajan väsynyt ja paino ennemmin vaan nousee kuin laskee. Tähän tarttisin apua, mutta mulle riittäisi ihan vaan sellainen tsekkaus, että mitä kannattaisi tehdä.

Yhteydenotto, nainen 37 v.

Ruokavaliolla on ihan älyttömän suuri merkitys siihen, miten voit. Se, mitä suustasi laitat sisään vaikuttaa muun muassa kehonkoostumukseesi ja -painoosi, vireystilaasi ja unenlaatuusi, suorituskykyysi liikunnassa, vatsan toimintaan sekä mielialaan. Saatat huomata olossasi, ettei syömisesi ole ihan kunnossa ja tiedät, että jotain pitäisi tehdä. Yksin on kuitenkin monesti vaikea nähdä omia syömistottumuksia objektiivisesti, vieläpä jos yrittää huomioida syömisen taustalla koko elämäntilanteensa, taustansa ja tavoitteensa. Ruokavalioanalyysi on sitä varten, ettei sinun tarvitse pähkäillä muutostyömaalla yksin, vaan saat asiantuntevaa palautetta ruokavaliostasi sekä suosituksia, ohjeita ja vinkkejä muutosten tekemiseen. Ja mikä tärkeintä, kattavan taustatietolomakkeen avulla palaute ja ohjeistukset saat aina yksilöllisesti, juuri sinulle tehtyinä.

Ruokavalioanalyysi on kertamaksullinen palvelu, joka ei sido sinua valmennussuhteeseen, vaan saat yhdellä kertaa sekä palautteen että ohjeita jatkaa eteenpäin. Haluan olla apunasi matalan kynnyksen palvelulla, koska tiedän, etteivät kaikki halua tai voi lähteä varsinaiseen ravintovalmennukseen. Halutessasi voit ottaa analyysin tueksi lisäpalveluna tunnin mittaisen tapaamisen hintaan 50 € / h, jossa voidaan käsitellä tarkemmin jotakin aihealuetta, kuten tunnesyömistä tai suunnitelmallisuutta.

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä palvelusta, etkä löydä vastauksia kysymyksiisi täältä etkä täältä, ota rohkeasti yhteyttä yhteydenottolomakkeella, niin kerron mielelläni lisää.

Laitetaan yhdessä ruokavaliosi kuntoon!

Tuntuuko, että voisit tarvita apua?
Laita viestiä, niin katsotaan, miten voisin olla avuksi.

FullFocus Coaching - Saila Hilvola

Juoksua tukevat harjoitteet -video

ILMAISEKSI SINULLE, 

OLE HYVÄ!

Lenkkeilijä, älä unohda pitää huolta lihaskunnosta ja kehonhuollosta!

Näillä harjoitteilla vahvistat lenkkeilyssä tarvittavia lihaksia sekä kehität kehonhallintaa ja huollat kehoa.

Saat videon täysin ILMAISEKSI!

Video saatavilla rajoitetun ajan, joten tilaa heti ja ota vinkit käyttöön.

Ilmainen stressinhallinnan työkirja Sinulle, ole hyvä!

Vähemmän stressiä – Enemmän energiaa -työkirja 

auttaa Sinua keventämään stressikuormaasi 

ja keskittymään olennaiseen. Tilaa ilmaiseksi!

Tilaamalla hyväksyt Tietosuojaselosteen.