fbpx

Yrityksille

Monipuoliset hyvinvointipalvelut yrityksenne tarpeisiin

Hyvinvoiva yksilö on toimivan työyhteisön perusta

FullFocus Coaching - Ryhmät ja yritykset

Henkilöstön voimavarojen säilymiseen kannattaa ehdottomasti satsata esimerkiksi tarjoamalla työntekijöille päivittäisiä tai viikoittaisia liikuntatuokioita, hyvinvointia tukevia luentoja tai workshopeja tai TyHy-päiviä.

Liikunta- ja hyvinvointipalvelut räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaan. Palveluitani tarjoan yritysten omissa tiloissa, ulkona tai yhteistyösalillani Liikuntakeskus Likellä Hämeenlinnassa.

Lue lisää minusta valmentajana

Ryhmäliikunta -liikettä työyhteisöön

Eikö olisi mukava harrastaa työporukan kanssa jotain kaikille mieluisaa tai ihan uutta lajia? Monessa työpaikassa kannustetaan jopa työpäivän aikaiseen liikuntaan, koska sen on huomattu parantavan työntekijöiden jaksamista työssä. Tulevaisuudessa tällainen tulee olemaan luultavasti aivan arkipäivää.

Ryhmäliikunta yrityksen työntekijöille voi olla mitä tahansa liikuntaa, joista esimerkkeinä toiminnallinen harjoittelu, lyhytkestoinen HIIT-treeni tai lihaskuntoharjoittelu. Ohjaan myös liikkuvuus- ja kehonhuoltotunteja sekä venyttelyä – unohtamatta tietenkään rentoutusta ja läsnäoloharjoituksia sisältäviä tunteja.

Ryhmätunnit voidaan järjestää joko yrityksen omissa tiloissa, ulkona sään salliessa tai Liikuntakeskus Likellä.

Ryhmäohjauksen hinta

150 € / h (+ alv. 10%) / 10-20 hlö + 10 € / lisähenkilö

Hintaan eivät sisälly mahdolliset tilavuokrat tai kuntosalimaksut.

Ryhmäliikunta on liikuntamahdollisuuden tarjoamista ja liikuntaan innostamista, ei opetuksellista tai valmennuksellista palvelua, joten sen alv on 10 %.

Hyvinvointiluento -tietoa ja oivalluksia

Hyvinvointiluento kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista tai haluamastanne hyvinvointiin liittyvästä ja teille tarpeellisesta aiheesta. Hinta sisältää sekä luennon valmistelutyöt että itse luennon pitämisen. Luennon sisältö ja kesto sovitaan vähintään 3 viikkoa ennen luentoajankohtaa.

Luento pidetään tilaajan järjestämässä ja kustantamassa tilassa, mieluiten esitystekniikalla varustettu. 

Hyvinvointiluennon hinta

600€ / h (+ alv. 24%)

900 € / 2 h (+ alv. 24%)

Mahdolliset matkakulut ja tilavuokrat eivät kuulu hintaan.

Työhyvinvointipäivä - hauskuutta, hikeä ja hyvää oloa

Onko TyHy-päivä tulossa ja haluaisitte työntekijöille ohjattua liikuntaa? Haluaisitteko järjestää tiimillenne TyHy-päivän, joka saa hien pintaan ja hymyn huulille, unohtamatta tietenkään vinkkejä hyvinvoinnin edistämiseksi? Tai ehkä haluaisitte vahvistaa työyhteisön tiimityötaitoja ja ryhmähenkeä?

Tyhy-päivän sisältö suunnitellaan yhdessä yrityksen toiveiden mukaisesti ja niin, että päivä tukee henkilöstön hyvinvointia parhaalla mahdollisella tavalla.

Työhyvinvointipäivä voi koostua monesta eri aktiviteetista niin, että mukana on energisoivaa liikettä, tietoa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista luennon muodossa sekä rentoutumista ja pysähtymistä. Päivän voi aloittaa liikunnallisella aktiviteetilla ja päättää vaikkapa kehonhuoltoharjoituksella, johon on yhdistetty ihana loppurentoutus. Välissä voidaan keskittyä esimerkiksi kuuntelemaan hyvinvointiluentoa tai paneutua coachingiin.

Kiinnostaisiko TyHy-päivä luonnon äärellä? TyHy-päiviä voi tilata myös aputoiminimeni Elämänkulkijoiden kautta, jolloin päivään yhdistyvät luontohetket ja/tai -retket. Elämänkulkijoiden TyHy-tarjontaan voit tutustua TÄÄLTÄ.

Työhyvinvointipäivän hinta

Hinta määräytyy päivän sisällön ja keston mukaan.

Esimerkkipäivän hinta:

yhteensä 2 h ohjattua liikuntaa / kehonhuoltoa

2 h osallistava hyvinvointiluento TAI coaching-workshop esimerkiksi vuorovaikutustaitojen vahvistamiseen

Yhteensä 1300 € / 5 h sisältäen 2 x 30 min tauot (+ alv. 24%)

TyHy-päiviä mahdollisuus järjestää Hämeenlinnassa sekä 100 km säteellä Hämeenlinnasta. Yli 20 kilometriä ylittävät matkakulut lisätään hintaan. Toiminta toteutetaan tilaajan järjestämässä paikassa.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yrityksellenne ikimuistoinen TyHy-päivä!

FullFocus Coaching - Työhyvinvointi

Coaching - ratkaisukeskeinen valmennus yrityksille

Coaching työhyvinvointia edistämään

Toisinaan työyhteisössä voi tulla vastaan haasteita, joiden selvittelyyn ja purkamiseen tarvitaan ulkopuolista apua. Asian toteaminen on jo ensimmäinen askel oikeaan suuntaan ja työhyvinvointivalmennuksella voidaan parantaa jokaisen yksilön hyvinvointia työyhteisössä.

Voi olla, ettei työpaikalla välttämättä ole sen kummempia pulmia. Työhyvinvointivalmennusta voidaan käyttää myös erilaisten osa-alueiden vahvistamiseen. Työyhteisössä coachingia voidaan hyödyntää myös yksilön hyvinvoinnin vahvistamiseen.

Lue lisää, mitä on coaching

FullFocus Coaching - Elinvoimainen

Tavoitteet ryhmä- tai tiimicoachingissa

Työhyvinvointi-coachingin tavoitteet määritellään yhdessä, jolloin valmennus tukee koko työyhteisöä parhaalla mahdollisella tavalla. Keskeisenä päämääränä valmennuksessa on työhyvinvointi sekä sen parantaminen ja lisääminen.

Tavoitteita työhyvinvoinnin valmennuksessa voivat olla esimerkiksi työssä jaksamisen parantaminen tai vaikkapa tiimityö- ja vuorovaikutustaitojen viilaaminen. Työhyvinvointivalmennuksen peruspilarina ja päämääränä on yksilön kokonaisvaltainen hyvinvointi. Vaikka valmennukseen osallistuukin koko työyhteisö, keskittyy ryhmävalmennus jokaisen henkilökohtaiseen jaksamiseen.

Vaihtoehtoisesti tavoitteena voi olla koko tiimin kanssa yhdessä määritelty päämäärä, jolloin puhutaan tiimicoachingista.

Kertavalmennus tai pidemmälle ajalle

Työhyvinvointivalmennusta voi tilata joko kertaluontoisesti workshopin muodossa tai pidemmälle ajalle säännöllisinä valmennustapaamisina.

Yrityksen tilaama, yksilövalmennukseen keskittyvä in-house-coaching on hyvä vaihtoehto silloin, kun työntekijöille halutaan tarjota jatkuvana palveluna esimerkiksi yksilön työhyvinvointivalmennusta työpaikalla. Valmentaja voi olla paikalla vaikka kerran viikossa ja in-house-coachingiin voidaan yhdistää yksilövalmennusten lisäksi myös ryhmävalmennusta.

Coaching yrityksille – hinta

Ryhmä- ja tiimicoachingin sekä in-house-coachingin hinta keston mukaan.

Esim. ryhmäcoaching workshop 1400 € / 3 h (+ alv. 24 %)

Lue lisää minusta valmentajana

Kysy tarjousta työhyvinvointivalmennuksesta!